Lets talk about it.

2 februarie 2011

In lumea sentimentelor[Ingerul spune povesti][2]

Uneori sentimentele te pot purta pe cele mai inalte culmi ale fericirii, facandu-te sa uiti de tine, de lume, de tot..
Asa si iubirea, prin farmecul ei  misterios, face ca tot intregul univers sa-ti para cuprins de o singura persoana,care se intampla sa fie acea persoana pentru tine.Atunci poti stii ca e dragoste adevarata.Cand fiecare clipa petrecuta departe de persoana iubita este lunga si chinuitoare,iar bucuria revederii e intotdeauna aceeasi, cand poti fi fericit doar vazand zambetul entuziast al celuilalt , cand tristetea ta este si a lui si cand tu poti sa-i alini fiecare lacrima.
Iubirea iti da un sentiment de siguranta,de incredere, stiind ca, in orice imprejurare ,cineva iti este alaturi ,gata oricand sa se bucure pentru reusitele tale,sau sa iti ofere un u umar pe care sa poti plange atunci cand esecul este prea dureros.
"-Te iubesc!" iti vine sa spui mereu,mereu, fara a astepta ceva in schimb, dar raspunsul vine intotdeauna, la fel de gingas si sincer:"-Si eu te iubesc!"..Si astfel, intreaga lume devine neincapatoare pentru a cuprinde sufletul tau plin de dragoste , fericire si emotie.
Ioana Voica.!14 ani.!
Dar ce faci atunci cand in scena basmului pe care il traiesti apar personaje negative?Incerci sa lupti, dar totul pare deja pierdut. Incerci sa tipi, dar nimeni nu te-aude.Incerci sa fugi,dar nu stii unde sa te duci.Si atunci,tot ce poti face este sa plangi ,sa-ti versi amarul in speranta ca ceva se mai poate schimba.Ochii iti sunt inecati in lacrimi calde si sincere,ce se rostogolesc grele pe obrajii tai arzand.
"-Vreau ca totul sa ia sfarsit, nu mai simt nimic pentru tine!"Aceste vorbe te sfasie , te fac sa-ti doresti ca pamantul sa te poata inghiti si sa te aduca intr-o lume in care orice inima franta poate fi bandajata si ingrijita cu dragostea de care ar avea nevoie.
Te simti ca intr-o prapastie,departe de orice urma de speranta.Auzi ecoul inimii tale, care te indeamna sa uiti, sa te inconjori de prieteni care sa-ti poata mangaia sufletul ravasit si care sa iti poata spune cand simti ca dai inapoi: "-Fii puternica!E pierderea lui,nu a ta.."

Un comentariu:

Ioana:* spunea...

vai dar ce compunere frumoasa :O
:))):*:*