Lets talk about it.

29 iulie 2011

 Deci..Azi..e un moment trist..E urat afara..a si plouat..parca toata lumea cunoscuta s-a mutat din oras..si..cel mai trist si important lucru, a murit un pisoias pe nume Dino.Ce pisoias?..Pisicu matusamii.Un piticot negru, mic, [ma rog..crescuse mai mare..]pufos si extra mega super jucaus..
Stiti ca urasc pisicile nu?.
Pe pufosenia aia o adoram..:(.Chiar imi schimbasem putin parerea despre cat de naspa si jigodii sunt pisicile cand se miauna si gudura pe langa tine numai cand au chef sa-ti vada fata...
Pisicu asta era atat de dragut..:(..
Incep sa urasc cainii..
De ce?.
Au casapit-o in dimineata asta ..A fost gasita moarta in gradina , in urma unei apostari a 2 caini cu coltii si labele muschiuloase din care a rezultat o extorsiune a oaselor pisicului si au dus-o la un deces premeditat.
In memoria acestui pisic va rog sa lasati un comentariu lacrimogen , pe care cu siguranta din tara pisicilor a lui Doamne-Doamne il va aprecia enorm , in timp ce se va bucura din plin de-un castron mare cu lapte si fulgi de ciocolata:x..
Va rog de asemenea sa tinem un moment de reculegere de 5 secunde in semn de respect pentru viata pisiceasca, scurta,de cateva luni a lui Dino..

   ..........  5
           
   ..........  4

   ..........  3

   ..........  2

   ..........  1

In continuare..va invit sa urmarim cateva poze cu pisicul..:(..
and..my little love.for me you are still alive.:(



Un comentariu:

Dr.Love spunea...

Rest in peace Dino!(pare rau dar mai mult de atat nu stiu ce sa zic)