Lets talk about it.

4 septembrie 2011

We'll die my friends.So smile for this beautiful ending.!:)


In primul rand, mai stiti de Irene?Daca nu, citi mai jos si va reamintiti.'

În New Jersey, o şoferiţă în vârstă de 20 de ani a fost găsită moartă la mai multe ore după ce l-a sunat pe un prieten şi poliţia, pentru a le spune că nivelul apei din maşina sa, luată de viitură pe o stradă din comitatul Salem, a ajuns până la gât.
În Vermont, un stat rural şi muntos cu 600.000 de locuitori, mai multe poduri au fost rupte şi unele drumuri au fost blocate, situaţie care a făcut imposibil accesul la unele sate. "Nu am văzut astfel de inundaţii în Vermont de 75 de ani", a declarat guvernatorul statului, Peter Shumlin.
"Mii de persoane au în continuare nevoie de hrană şi de adăpost", a declarat Charley Shimanski, un oficial din cadrul Crucii Roşii, responsabil de situaţiile de urgenţă. Pagubele provocate de furtună ar putea costa între cinci şi şapte miliarde de dolari.
Luni, "Irene", care a scăzut considerabil în intensitate, traversa estul Canadei. Doi bărbaţi au fost declaraţi dispăruţi în Quebec, între care un şofer împins în râu de o rafală de vânt. Furtuna a lăsat deja fără curent electric 300.000 de locuinţe canadiene.
Dura nu?Eh dupa donsoara de mai sus, a aparut cometa Elenin(simpatic nume).Si cica intrarea Cometei Elenin in Sistemul Solar ii pune in alerta pe rusi. Apropierea acestei comete de pamant, in 17 octombrie 2011, presupune ca va perturba mult activitatea terestra. Scenariile sunt din ce in ce mai sumbre si pot fi reamintite intr-o serie de articole ce circula pe Internet si despre care NASA nu doreste inca sa confirme sau sa infirme nimic.(lasa..confirma otv.u:)) )
Ceea ce este senzational e ca Google ascunde date din imediata proximitate a acestei comete, asa cum a mentionat Agentia.org intr-un material publicistic. Cometa Elenin ar fi de fapt o pitica rosie identificata ca si Hercolubus si ar putea avea legatura cu deja faimoasa planeta Nibiru. Rusii se tem de alinierea de la 10-15 martie 2011, dar mai ales la apropierea de Pamant din 17 octobrie din acest an. -->>>ma intreb de ce naiba se tot tem..ei majoritatea deja stiu despre ce e vorba, deja stiu cand vine(daca vine) si deja si.au construti einspe mii de buncare.
Si ca tot vorbeam de buncare, priviti mai jos sa vedeti domne cum trebuie sa arate si ce trebuie sa aiba un buncar:
Adăpostul sau "buncărul" trebuie să fie la nevoie, a doua casă, care va trebui să ne protejeze în plus pentru ceea ce planeta ciclic ne va oferi.Ideal ar fi ca acesta să fie în imediata apropiere a locului unde se cultivă şi produce hrana.

  Construcţia lui nu este una standard în privinţa mărimii dar pentru a ne proteja de puls electromagnetic,radiaţii, temperaturi scăzute, ploi torenţiale şi furtuni devastatoare trebuie să îndeplinească câteva condiţii:
  1.Să fie amplasat cât mai sus şi nu în zonă inundabilă uşor.
  2.Să aibă înclinaţie şi posibilitatea de sistem de evacuare apă si reziduri sub nivelul acestuia cu cel puţin 2-3 m.
  3.Să aibă cel puţin două posibilităţi de evacuare.
  4.Să deţină sistem de ventilaţie mixt (atât natural cât şi electric)
  5.Să aibă toaletă, bucătărie,instalaţie electrică de iluminat şi încălzire.
  6.Alimentare cu apă filtrată din surse de adâncime dacă este posibil.
  7.Generator de energie şi acumulatori .
  8.Rezerve de hrană pentru minim 30 de zile, depozitate în pungi vidate pentru a nu fi afectate de factorii climaterici.
  9.Paturi pliante (cu balamale în pereţi) pentru toţi membrii.

-interesant nu?:)).cum spuneam,viluta in varf de munte.

Era un tanar supranumit "slinger" pe un topic ce spunea asa:
Sa spun totusi ce pare sa ma deranjezee, este putin offtopic dar fac o incercare...

Dupa emisiunile cu " ciocoii si bogatasii Romaniei ce au facut avere mai mult sau mai putin corect", iata cum observam in banerul din imagine cum bogatasii sint "admonestati" ca au si ca isi fac in timp ce multimea sufera...Ceva da cu virgula aici...
Chiar nu se poate face ca macar in o singura emisiune de genul asta, in care domnul Diaconescu sa nu fie proclamat "salvator" nici macar in gluma ?
Fiind atent la stereotipuri si la coincidentele remarcabile din emisiunile postate atrag atentia ca cineva nu isi face treaba chiar "profi"..
Cind toti stam cu ochii pe cer asteptind cometa cine mai are timp sa vada ce se intimpla pe pamint ?? Daca o sa fi extintie , elitele nu trebuie decit sa mai astepte putin..si tot petrolul, aurul, apele, resursele vor fi ale lor, adica ale supravietuitorilor ,bogatasilor umflati si grasi , imbogatilor care au supt singele poporului ( astia nu sint vampiri ???) Ce mai cauta americanul pe la la arabi si canadianul pe la Rosia Montana ?????
( Asta doar daca nu vor acele resurse pentru a parasii pamintul sau pentru a-si construi altul....)
Ce sens mai are sa intrebam prostimea de "credinta in Dumnezeu " ??? Trebuie sa stim daca oamenii vor fi pasivi sau violenti ori revoltati.
Acceptind puterea lui Dumnezeuca ultima solutie, mutimea o sa "inghete"
in genunchi non activa la grozaviile ce vor urma, in timp ce "ceilalti " isi vor face treaba linistiti...
Povestea porcului :
Inca de mic Goguta, purcelusul mic si auriu , a fost invatat ca atunci cind este scarpinat pe burta sa se culce pe o parte si sa traga un pui de somn.....Nici acum cind este mare si foarte puternic, nu pregeta sa se culce singur pe o parte in zapada din curte si sa se lase scarpinat  Doar ca azi o sa fie scarpinat ultima oara pentru ca este ziua de Ignat .

Nu pot spune decat ca tipul e genial.Caterinca pe un subiect destul de ..sa zicem important, avand ca personaj principal soarta omenirii cica..

Un altul spunea(si citez):
Se Intampla Acum - O cometa uriasa vine spre pamant - de fapt un obiect dirijat inteligent spre "o anumita tânta" ! Sa fie aceasta știre "declasificata" ea insasi "o ținta falsa" , la nivel planetar ? Mii de buncăre la rusi și-n toată lumea. Chiar și la noi ! We're standing by for further breaking news on this topic,or what ?

Mai auzisem o convorbire telefonica la otv cu un nene care spunea intocmai"si daca obiectul e dirijat de o forta superioara,tipul ala n-o fi si el prost sa-si trimita navetuta fix in noi?.Ce scop ar avea sa si-o distruga?"
Se pare totusi ca multa-i prostia romaneasca.
Oricum, stiu c an-ati inteles nimic,deci va explic inca o data despre ce e vorba..

Se anunta tocmai pe otv, ca o anumita cometa (elenin) si-ar fi schimbat traiectoria si ca ar avea sa intre in noi in vreo cateva luni.Uimitor nu?Coada i-ar fi uimitor de lunga iar diametrul cometei ar fi de cativa kilometri(cativa mai multi) si ca daca ar lovi Pamantul ar distruge planeta.Concluzia?MURIM!(:))->da stiu , foarte amuzant)
S-ar mai spune si ca marile puteri ale lumii+bogatasii lumii+tatal Madalinei care-mi ia si mie buncar:)))[just joking here]si-ar fi construit deja niste adaposturi,zis si buncare dupa cum ati observat,care sa le asigure supravietuirea..Din cate mi-a explicat mie otv-ul[televiziunea poporului] chestiutele astea ar fi defapt niste cosciuge de 2 locuri, in care sa fie depozitati ca sardinele bogatasii.
Inafara de asta, s-a mai precizat ca pe 26-27-28 septembrie, am avea parte de 3 zile si nopti..cu ..noapte.!Adica bezna totala..
Ei bine, daca se adevereste acest fapt va invit pe toti la New Planet [zis si Jam de acum incolo] sa stam impreuna si sa ne dam cu parerea.[nu neaparat de cometa]

In concluzia mea va invit pe toti sa va dati cu parerea si aici, prin comentarii[exclus anonime,se poate bifa acolo nume/url si se scrie doar numele] daca  voi credeti ca totul este o minciuna sau un adevar.Chat.ul prin comentarii este oficial deschis.Multumesc.

In concluzia celorlalti genii

Eu zic sa nu va alarmati foarte tare de ceea ce se spune in sinteza de mai sus...pot fii doar manipulari, simple speculatii sau pure coincidente


Atentie insa la datele marcate cu rosu...cautati sa fiti in zone cat mai sigure.Cine stie daca toate aceste atentionari nu au un sambure de adevar.
Poate acum veti intelege de ce am insistat pentru construirea unui adapost subteran sau a unei pivnite solide.!!!!!!!->>date ce apar mai jos.

Fiecare aliniere are un cutremur sau mai multe, de o anumita magnitudine.Poate sa fie o pura intamplare sau un adevar.Ramane sa vedem ce se mai intampla.



28 Dec.2004 Earth-Mercury-Venus…9,1 grade Indonezia
01 April.2007 Elenin-Earth-Mars:Moon-Earth-Sun….8,1 grade in Isles Solomon
15 Aug.2007 Earth-Venus-Elenin ….8 grade Peru
12 Mai.2008 Elenin-Earth-Neptun……7,9 grade China
29 Sept.2009 Earth-Venus-Elenin …….8,1 grade Samoa
18 Feb.2010 Elenin-Earth-Venus……6,9 grade in Rusia China,Coreea de Nord
26 Feb2010. Elenin-Earth-Sun…. 7 grade Japonia,5,2 China
27 Feb2010. Elenin-Earth-Sun:Earth-Sun-Jupiter-Mon…8.8 grade Chile,6,3Argentina
4-5 Mar. 2010 Elenin-Earth-Mercury…6,6 Chile,6,3 Indonezia,6,3 Taiwan,6,5Vanuatu
8 Mar. 2010. Elenin-Earth-Mercury…6,1 grade Turcia
5-14 Mai.2010 Elenin-Earth-Neptun..7,2 grade Indonezia,6,2 grade Chile,5,2Algeria
12-15 Iun.2010 Elenin-Mars-Earth..7,5 grade India
23 Iul.2010 Elenin-Venus –Earth 7,6 grade Philippines
4 Aug. 2010 Elenin-Mercury-Earth.. 7 grade Papua New Guinea.
3 Sept.2010 Elenin-Earth-Mercury-Sun..6,5 grade Alaska,7 grade New Zealand.
29 Sept.2010 Elenin-Earth-Jupiter…7,7 grade Indonezia
3 Nov.2010 Elenin-Earth-Jupiter…6,1 grade Indonezia,5,4 grade Serbia
10 Nov.2010 Elenin-Earth-Uranus 6,5 grade India
30 Nov.2010 Elenin-Earth-Uranus 6,8 grade Japonia
2 Dec.2010 Elenin-Earth-Uranus 6,6 grade Papua New Guinea
11 Feb.2011 Elenin-Earth-Jupiter 6,6 grade Chile
22 Feb.2011 Elenin-Earth-Jupiter 7,1 grade New Zealand
11 Mar.2011 Elenin-Earth-Sun 9 grade Japonia
7 April.2011 Elenin-Earth-Mars 7,1 grade Japonia
15-20 Aug.2011 Elenin-Mercury-Sun 6,3 Japonia,7,1 grade Insulele Vanuatu
28 Aug.2011 Elenin-Sun-Mars
6 Sept.2011 Elenin-Sun-Mercury
14 Sept.2011 Comet Elenin (coada poate atinge Pămînt) va trece între Pământ şi Soare
21-22 Sept. Earth-Elenin Venus
26-27-28 Sept. Elenin-Earth-Sun 3 zile de intuneric
11 Oct. 2011. Elenin 0.246au de Pământ, care este un sfert din distanţa până la Soare.
12-19 Oct. Elenin-Earth-Mars..17 oct 0,232 Dist Soarelui(AU) Elenin va intra pe orbita Pământului şi vom experimenta o atracţie gravitaţională.
28 Oct. Earth-Mercury-Venus secondat de Earth-Sun-Jupiter(1-11-11)
9 Nov.2011 Cea mai apropiata distanta de Pamant si Luna vor fi, respectiv 0.00217 0.00160 UA şi UA distanta fata de asteroid 2005 YU55, pe 8 noiembrie 2011
11 Nov.2011 Elenin-Earth-Mercury-Venus
23-28 Nov. Sun-Earth-Elenin

25 Nov.2011 asteroid FG3-Earth, 0,101 AU
2-4 Dec 2011. Elenin-Earth-Mercury-Sun
15 Dec 2011. Elenin-Earth-Mercury
25 Dec 2011 Mars-Elenin-Jupiter
9 April.2012 Elenin-Earth-Venus
3-4 Iun.2012 Elenin-Earth-Venus-Mercury
14-28 Iun.2012 Earth-Sun-Elenin
10-31 Aug.2012 Earth-Sun-Venus
24 Nov-5 Dec.2012 Elenin-Earth-Mars
21 -27 Dec.2012 Elenin-Earth-Sun
3-7 Ian.2013 Elenin-Earth-Sun-Mercury
13 Ian.2013 Elenin-Earth-Venus
15 Sept.2013 Elenin-Earth-Jupiter
3 Ian.2014 Elenin-Earth-Sun
05 Ian 2015 Elenin-Earth-Sun


informatiile sunt luate  de la otv si www.2012tehnicidesalvare.ro

Un comentariu:

Madaaa>:d spunea...

nu stiu cat de adevarate sunt toate lucrurile care se spun pe minunatul post de televiziune "otv". dar totusi daca se adevereste si daca aflu de vreun buncar:)) iti promit ca te iau cu mine indiferent cat de inghesuite am sta:*>:D<