Lets talk about it.

12 ianuarie 2012

Am avut o mama.Acum nu o mai am.

A avut tot ce a vrut si nu ii lipsea nimic.Era fericita..Eram cu totii fericiti.Dar uneori viata e o jigodie.Si uneori familia nu e familia pe care ti-o doresti.
Uneori in viata lucrurile se schimba,chiar daca tu nu le observi.Dar tu nu observi totul,sau poate,o faci,dar cand e prea tarziu.
Un copil ascunde un secret de-aproape un an ,stie o poveste cutremurator de enervanta si e silit sa traiasca in minciuna.Nu mai poate trai in minciuna.
Are o mama care iubeste exteriorul,iubeste banii si iubeste viata.Nu vrea sa aiba o familie si pleaca.Dar odata plecata n-o va mai avea.
Uita.Si fata uita.Nu a pierdut nimic.Poate asa e mai bine..Nu o doare.A incetat s-o mai doara.
Nu vrea sa o mai vada.NU vrea.A incetat...

O doare inima si nu concepe un alt trai.Si-ar dori din nou familia perfecta ,dar stie ca nu o va mai avea.Stie.Nu ii pare rau.A trait prea mult in minciuna,a trait prea mult in secret.S-a resemnat,dar un singur lucru nu va mai face.Nu va mai iubi persoana ce a plecat.NICIODATA.O va uita.Va ramane in urma doar o fantoma,doar o poveste,doar un pacat.

Adio ii spune,nu vrea sa o mai vada.
Nu mai poate fi ca altadata
Sa plece caci a pierit ce-a fost frumos
Nu mai e nimic.Nimic si-i dureros!
Dar"PLEACA!" ii spune si ii intoarce spatele
Nu-si plange trecutul si nici regretele.




Compunerea nu e reala!:)).E doar un mesaj pe care il consider ca fiind trimis de toti copii parasiti,uitati si raniti de un component al familiei.Nu o luati ca pe un adevar.!:))

Un comentariu:

A fost... spunea...

Vazuta din exterior , familia este familia perfecta, dar fiecare isi traieste propria poveste. Mama din compunerea ta nu traieste o poveste, ci traieste o drama.Se poate intampla ca pe traseul vietii sa iti pierzi sufletul, si sa te regasesti sau nu in alta parte.