Lets talk about it.

8 ianuarie 2012

Ce inseamna sa fii prieten.?


-Promite-mi sa nu pleci niciodata!.Promite-mi ca-mi vei fi prietena pe veci.!.

Rugamintea unei copile de 6 ani ,pe nume Alina,catre prietena sa de 7 al carei nume sa fie Bee.
In fine, Bee a murit intr-un accident de masina in drum spre petrecerea prietenei sale,cand aniversa o frumoasa varsta scolara.
Prietena ei o astepta destul de suparata,renuntand a se mai bucura cu ceilalti copii de tort,de cadouri,de joaca.
I se promisese prietenie vesnica dar..Bee nici macar nu venise..si nici nu avea sa vina.
Alina nu a inteles niciodata.Alina si-a urat intotdeauna prietena pentru ca a parasit-o..S-a simtit mintita , frustrata,singura .Era cea mai buna prietena a ei.
Era singura ei prietena .Era singura care nu a judecat-o si nu a fugit de ea doar pentru ca e paralizata si silita sa stea intr-un scaun cu rotile.Bee nu o judeca...si era fericita ca nu o trata diferit..insa..
Insa Alina nu si-a dat seama atunci ca ceea ce urase ea nu trebuia sa urasca.Nu si-a dat seama atunci ca facea intocmai ce nu si-a dorit sa pateasca..Judeca..Judeca gresit soarta unei copile.
Acum Alina are 20 de ani si e studenta la A.S. In fiecare luna, merge la cimitir cu un trandafir si o lumanare.Acum si-a dat seama ca a gresit urand atata timp.
Ii spune de fiecare data tot felul de povesti si intamplari din viata ei si o tine la curent cu tot ce se intampla.Acum isi rescumpara greseala pastrandu-i vesnic amintirea si incercand sa faca ceea ce ii fusese ei promis odinioara : ii va fi prietena pe veci...


Povestea nu e reala ci inventata la minut dar..Nu asta conteaza.Conteaza ca vreau sa va arat ca sa fii prieten nu e simplu.Si uneori e complicat sa intelegi anumite lucruri dar..Dar viata e scurta si nu merita sa te complici.
Ultima oara am facut un studiu de caz despre ce inseamna a te simti singur atunci cand esti inconjurat de prieteni.Acum vreau sa vorbesc despre prietenie si cam tot ce ar reprezenta ea.
Voi imparti chestiuta asta pe din.doua deoarece de data aceasta am avut parte de mult mai multi copii ce au dorit sa mi se alature si sa-si spuna parerea.O sa incep cu replicile scurte apoi voi reveni cu un alt post in care se complica lucrurile .:).

Enjoy.A si da.Astept comentarii:)


Vally C : incredere 
andreea=D ftw: patru cuvinte: e tot ce am.
.a.Stefan ..: e un lucru fara de care nu poti traii
unikatu.iusti .: cineva cu care iesi afar cand esti plictisit 

unikatu.iusti .: si care poate te si ajuta cu bani  (profund..foarte profund.:)) grigo_mariuca: pentru mine prietenia inseamna distractie,intelegere,acceptare. eu am destul de multa incredere in prietenii care merita,in rest pe ceilalti ii cam manipulez pentru interesele mele.(multumesc de asemenea si pentru ceea ce mi-ai spus mai departe.<3)


Va foarte foarte multumesc celor de mai sus ca v-ati chinuit macar sa scoateti o replica..Nu ca cei de mai jos care s-au facut ca nu vad studiul ,dar mi-au mai si spus dupa ca l-au vazut si implicit ocolit:)).Pentru voi acestia am o rubrica speciala <3 ->

Copii rai: ALESIA Gherzan, IRINA Deaconescu .
 Shame on you ,girls!

2 comentarii:

Essy spunea...

Handicapata pamantului ! ALESSIA CU 2 'S' ! .

Teo spunea...

frumoasa povestea, doar ca e prea melancolica; adica pornind de la "Traieste clipa" sau "Carpe diem" ar trebui sa ne bucuram de partile frumoase ale vietii si sa nu le ignoram pe cele "neplacute" sa le zicem. Deci fruntea sus :D !