Lets talk about it.

26 ianuarie 2012

Te indragostesti.

Sentiment de nesiguranta.Teama.Uneori e prea mult si capsorul tau mic umplut cu oleaca de creieras e pe cale sa explodeze.Vrei sa faci ceva si sa opresti totul macar pentru o secunda,dar nu reusesti decat sa te opresti singur privindu-i pe ceilalti mergand mai departe..Si privesti..Esti nesigur..Totul trece pe langa tine cu o viteza prea mare si nu ai timp sa gandesti..Vrei sa o faci..Vrei sa faci ceva,sa schimbi ceva,dar teama..
Teama e teama,poti s-o faci sa dispara?Nu.Si creste in interiorul tau ca o punga de floricele pusa in cuptorul cu microunde..Din nou privesti,sfiit,prezentul.Cu ochii mari,probabil dilatati ca ai unui caine si incerci sa te faci cunoscut..Cunoscut?Prea mult spus,poate doar observat.Pate doar sa fii acolo , cand si unde trebuie..Dar nu poti.
Simti teama.Simti un curent rece patrunzand in intreg trupul tau mic si neobservat.Simti ca o iei razna.Simti ca daca nu opresti timpul mai repede ,innebunesti..
Simti ca..te indragostesti.



Unora le e somn si totusi somnul nu vine.Si totusi,nu luati in seama ce-am scris mai sus,strafulgerare de-un minut juma'.Ma duc sa ma culc..ba nu.Ma duc sa infulec ceva.:)
Buna noapte:).

Niciun comentariu: