Lets talk about it.

23 aprilie 2011

Pasteti fericiti.!:*:*

Nu pot sa nu fac haz de necaz din cauza expresiei cu care ne vom saluta in urmatoarele zile pentru ca..pur si simplu nu pot.Astfel ca va urez sa pasteti fericiti tot ce va doriti dragii mei.:*!
E noaptea Invierii.22:52 . 
La 23:30 voi stinge luminile de la bec B-) , televizoarele, calculatoarele si tot ce e sursa de lumina si voi merge in centru sa astept in frig Lumina Prea Sfanta adusa de la ..Ierusalim?
.Mult drum..Stiti ce ma gandesc?..Cum o fi oare sa pleci de la Ierusalim cu lumina si..sa ti se stinga cand ajungi in Romania?.:))
Eh..chinuitor.:|.In fine.Lasand gluma la o parte va urez tuturor o sarbatoare a Pastelui cat mai fericita, fara dureri de burta din cauza drobului in exces , fara julituri pe manute din cauza outelor rosii[verzi, galbene , albastre, mov.. bine ca vi s-a dat drumu' la curcubeu! Rosu ma ca e Pastele si nu fu' sangili' lu Iisus albastru ..sau verde ..nu era constipat.da de..Romanu' are valoare are bani in buzunare si-si face ouale in toate "colorile"]sparte sau fara alte dureri exterioare interioare.Va urez..Ce sa va urez?.Bani, masini.-->>astea nu-s urari ci vise..:)). Va urez multa sanatate, fericire si sa aveti parte de dragostea necesara organismului vostru pentru a trai.:).Va urez multa energie la telefon [trebuia s-o spun:))] pentru a putea primi toate apelurile si mesajele de Paste fie de la cocalari si pitipoance ori fie de la prietenii apropiati cu credit sau abonament.:d.:x.Sa va fie clar.!De la mine nu primiti.!:))
Nu va mai plictisesc.Probabil cei care veti citi asta va fi deja dimineata, veti fi chiauni de somn de la statul treaz noaptea prin centru sau prin trivale pe la diferite manastiri , hoinarind cu prietenii , fara nici un gand sau dorinta de a intra in vreo biserica .Neimpartasiti , nespovediti , ca romanii ,doar doritori de plimbari nocturne sau poate doar dorinta infantila..de a canta "Hristos a inviat!" in timp ce el Invie.[asa se zice.:)].
Mai jos veti gasi cateva mesaje de paste pe care le puteti folosi sa le trimiteti prietenilor rudelor sau profesorilor in speranta ca veti primi un 10 la scoala.Ghinion.Nu primiti !:|.

  • Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !
  • Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!
  • Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit...oua!
  • Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
  • Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!
  • ...e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.
  • Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!
  • Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese... Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.
  • etc..[hai mai cautati si voi pe gugal ce e asta?.:))]
Pasteti fericit tot ce doriiiti dragii mei.:*!
and 
Hristos a Inviat!

Un comentariu:

Madaaa>:D spunea...

ce oua frumoaaaaase:x