Lets talk about it.

10 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea:).[2]

Persoanele din aceasta zodie sunt:Alexandru Dutulescu, Cosmin Mihai.


Taur


Taurul este definiţia nemişcării. Taurul nu schimbă rutina sau poziţia.Este căpos, plicticos, mizerabil cu prejudecăţi şi cu probleme de greutate. Are un apetit instabil care include posesiuni mâncare, odihnă şi sex. Este emoţional, nu intelectual. Nu poate să vadă şi alte puncte de vedere. Este lipsit de orice raţiune şi logică.






Activitate preferată: Să emită judecăţi şi sentinţe la masă.
Carte preferată: Gourmetul lacom
Model în viaţă: Unchiul Scrooge (unchiul lui Donald Duck)
Idol romantic: Archie Bunker
Meserie ideală: judecător care dă sentinţe la moarte
Prima întâlnire ideală: Invitatul face curăţenie, găteşte cina, îi face sex oral şi îşi prezintă mulţumirile adânci pentru aceste privilegii.
Fraza caracteristică: "De ce mă faci să dau în tine?"
Fraza de agăţat: "Poţi să găteşti?"
Parte a corpului: Gâtul. Care îl doare de la atâta urlat.
Zona erogenă: Gâtul... cât mai adânc în gât.
Stil romantic: Piatra de moară.
Ciudăţenie sexuală:Intră, ieşi, adu ceva de mâncare.


Cosmin Mihai.;x
Bărbatul Taur : este răbdător, prudent şi perseverent. Are un farmec timid şi nevoi simple: cămin, casă, o femeie bună alături şi copii. Nu îl deranjează să fii independentă, atâta vreme cât are şi el ceva de câştigat. Nu te aştepta să primeşti prea multă atenţie sau laude. Se aşteaptă să fii femeie de casă. O să îţi aleagă hainele şi prietenii şi o să îţi critice părerile. Nu poţi să îl schimbi. Este gelos, posesiv şi obsesiv. Enervează-l şi o să îţi poarte pică, dar nu în linişte. O să te înţepe cu remarci usturătoare de o să îţi vină să îi dai cu ceva în cap.
Deşi te iubeşte enorm, nu o să îţi înţeleagă nevoia de a vedea şi alţi oameni în afară de persoana sa. Dacă te scoate în oraş, o să fie la restaurantul lui preferat, unde conversaţia inteligentă o să fie înlocuită cu mormăiturile lui cu gura plină. Poate să aibă milioane, dar o să îşi ţină conturile bancare ascunse. Daca tu, iubirea vieţii lui, o să pui mâna pe banii ăia o să fie doar pentru că ai trăit mai mult sau l-ai omorât în somn.
Deşi e un adevărat maratonist în pat, visul lui este să îi fii menajeră. E aşa de insensibil că trebuie să îi dai cu un ciocan în cap ca să primeşti puţină atenţie. Dacă vrei adrenalină, bagă degetele în priză sau ia-ţi un amant. Este totuşi mai recomandabilă prima variantă. Nu iartă şi nici nu uită. Deşi urăşte schimbarea, este perfect capabil să te azvârle afară din casă într-o zi şi să îţi găsească o înlocuitoare în următoarele două ore.
Defect:Taurul este superficial şi nepăsător, trece prin viaţă ca gâsca prin apă. Dar cei mai mulţi dintre nativii acestei zodii reuşesc să-şi inhibe această latură şi să aibă un stil de viaţă calm şi stabil. Ca trăsături negative taurii se remarcă prin superficialitate, gelozie, nepăsare şi imoralitate.
Bani:Sunt foarte muncitori şi acumulează constant economii importante. Îşi bat capul des cu identificarea surselor de finanţare optimă. Taurii sunt şi buni depunători la conturile din bancă. Se tem de sărăcie şi fac totul pentru a nu rămâne vreodată fără bani suficienţi la dispoziţie.
Orasul favorit:In taină preferi un oraş liniştit, de provincie, dar care să conţină suficientă cultură şi artă. Ce-ai zice de Florenţa?
Fraza favorita;x: „Cât costă chestia asta?” Pentru el calitatea e foarte importantă. Iar informaţia despre preţ, crucială.
Succes:Perseverenţa îi asigură de cele mai multe ori succesul dorit. La el e greu până se urneşte. Afacerişti înăscuţi, Taurii au un al şaselea simţ când vine vorba de bani. Perseverenţa şi forţa cu care îşi urmăresc sopurile îi duc adesea spre bogăţia pe care şi-o doresc.
Exemplu: Ion Ţiriac.
Manie: Suferă de fixul proprietăţii: femeia lui, banii lui, lucruşoarele lui… Şi vede roşu în faţa ochilor dacă se simte cumva ameninţat de „scoaterea din posesie”.
Bautura: Eşti o persoană fără fiţe, cu picioarele pe pământ şi populară. Eşti mereu invitată la petreceri deoarece răspândeşti buna-dispoziţie peste tot în jurul tău. De asemenea, nu faci nazuri nici la băutură, cu condiţia să nu fie prea tare.
Băutura preferată: Irish Cream
Relatia cu [,] copiii:  Impui cu uşurinţă un soi de respect prichindeilor, care simt că nu e cazul să întindă coarda cu tine. N-o să-ţi şifonezi rochia de firmă ca să te aşezi pe jos printre jucării, dar îi învălui cu o grijă protectoare pe care ei o apreciază. Mai ales dacă sunt ai tai, ai toată atenţia pentru ei!
Cum slabesti?!: Din păcate, zodia Taurului predispune la îngrăşare chiar dacă nu mănânci mult, neapărat. Infuenţa lui Venus poate să vină la pachet cu dependenţa de dulciuri. Cel mai important, pentru tine, este să nu foloseşti niciodată mâncarea pe post de stimulent ca să te simţi mai bine. O inimă „albastră” nu se tratează cu ciocolată ci cu… amor! Tot Venus este cea care îţi dăruieşte drăgălăşenia şi senzualitatea, aşa că alege să înlocuieşti masa de seară cu sex, iar în rest fă porţia ta pe jumătate cu iubitul.
Cum reactioneaza la "adio"?: Nu va accepta aşa ceva. Până la un punct, te va chinui cu ataşamentul lui faţă de tine. Scapi de el mai greu decât de alţii.
Rezista la cicaleala?!:  Aparent, rabdă. Şi rabdă, şi rabdă… până în momentul în care se umple paharul şi dă pe dinafară. Iar atunci să te ţii! Vei constata că n-a uitat nimic şi că a acumulat toată cicăleala ta într-o cisternă fără supapă…
Se revolta?:-s: Taurii înghit multe înainte de a vedea roşu în faţa ochilor. Poate nu l-ai văzut sau poate n-ai ştiut că acela era locul lui… Dar şi dacă ai apucat să-l enervezi, are o forţă de reacţie cât 3 Berbeci la un loc.
Alexandru Dutulescu.Photo Stanga
Te iarta?:Taurul doreşte să aibă întodeauna dreptate. Aşa că dacă în relaţia vostră au apărut scântei, atunci ar fi bine să admiţi că ai greşit, chiar dacă nu aceasta este realitatea. Taurii iartă greu şi cel mai bine e să ai un plan foarte bine pus la punct, în cazul în care mai apar conflicte.
Cucereste-l/Cucereste-o:Persoanele calme, afectuoase, vesele, cărora nu le este teamă să-şi arate sentimentele prin mângâieri şi alinturi sunt pe placul celor născuţi în această zodie.
Cucereste-l: Apreciază foarte tare calitatea. Treci pe lângă el suficient de aproape cât să-ţi simtă parfumul scump sau să-ţi zărească eticheta de la sacou. Sau e suficient, pur şi simplu, să ai un decolteu generos.
Pentru femei.
Fantezii sexuale..: Bărbatul Taur înţelege care este farmecul preludiului pentru că el găseşte satisfacţie în anticiparea sexuală. Îşi imaginează cum îl stimulezi cu un masaj erotic şi îl atingi în cele mai sensibile zone, iar apoi îl răsfeţi vizual cu un striptease, căci Taurul trăieşte sexul cu toate simţurile. Adoră să fie atras în pat de către iubita sa cu flirturi şi gesturile seducătoare. Când ieşiţi în oraş, provoacă-l cu astfel de gesturi, iar când ajungeţi în dormitor nu începe direct actul sexual.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..:Ca o fire iubitoare şi senzuală, femeia Taur preferă ca în fanteziile sale sexuale să joace diverse roluri. Şi indiferent că joacă rolul unei prostituate seducătoare sau al unei fete cuminţi toată atenţia femeii Taur este îndreptată asupra iubitului său.

Niciun comentariu: