Lets talk about it.

14 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[8]

Persoanele din aceasta zodie sunt: Zidaru Andrei, Mandes Costi, Teodorescu Alexandra, Mihai Radu Nicolae.


Sagetator.
Săgetătorul este vânătorul zodiacului. Vânător de chilipiruri şi prădător sexual. Jumătate animal de pradă. Jumătate om. Pe de-a-ntregul sălbatic. Căldura lui pare plăcută şi binevenită, dar du-te prea aproape şi scânteile care sar s-ar putea să te ardă destul de tare. Oricine este binevenit să se încălzească lângă Săgetător. Săgetătorul nu a întâlnit vreo persoană cu care să nu vrea să se culce. Este de o francheţe brutală. Veşnic neîndemanatic.

Activitate preferată: să deschidă gura înainte să gândească
Carte preferată: "Filosofia la minut"
Zidaru Andrei.Photo Jos.
Model în viaţă: Goofy
Idol romantic: omul invizibil
Slujba visurilor: senatorul care ţine mereu discursuri
Prima întâlnire ideală: Să filosofeze la un pahar de vin, după care o partidă rapidă în maşină, apoi să îl abandoneze pe celălalt pentru tipul/tipa beton pe care l-a zărit/a zărit-o prin geamul maşinii în timp ce şi-o trăgea.
Fraza cheie: "Ce am făcut?!"
Fraza de agăţat: "Autobuzul ăsta merge la Bucureşti?"
Zona erogenă: Şoldurile. Îşi păstrează pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinereţe, lângă brâul pe care îl poartă acum.
Stil romantic: inexistent
Ciudăţenie sexuală: eu, Tarzan, tu, Jane – valabil pentru ambele sexe

Săgetătorul este un tăntălău de mare clasă, cu gura cât o şură şi lipsit de orice fel de tact. Crede că ştie tot, de aia îşi petrece viaţa încercând să îi educe pe ceilalţi. E pasional, nu stabil. O să alerge după orice îi încântă la un moment dat. Are sindromul "iarba e mai verde în curtea vecinului". O să renunţe la planuri de perspectivă pentru senzaţii pe termen scurt. Dacă te cerţi, o să îţi servească o predică de-o să îţi dea sângele pe urechi.

Bărbatul Săgetător - este sincer, încrezător şi veşnic optimist. Nu o să îţi limiteze libertatea, nu o să îţi ceară să renunţi la întâlnirile cu prietenii doar ca să stai cu el. Caută o parteneră care să îl însoţească în călătoriile sale spre ţinuturi exotice. Viaţa lângă el e o aventură care merită să fie explorată şi trăită. O să te încânte cu siguranţa zâmbetul lui ştrengăresc şi talentul de a-ţi recita sonete de Shakespeare în timp ce îţi desface sutienul. Nu te amăgi. Nu e nici gelos, nici posesiv. Vrea să ai o viaţă a ta, independentă. E născut să fie burlac. Cere-i să petreacă o noapte cu tine în loc să iasă cu băieţii şi o să urle că vrei să îl legi de mâini şi de picioare. O să te calce pe bătături, o să te plictisească cu retorica lui de doi bani şi o să îţi rănească sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.

Teodorescu Alexandra.Photo Stanga,
Femeia Săgetător - este independentă, optimistă, crede că sinceritatea e cea mai bună politică. Nu îşi plânge de milă. E foarte prietenoasă şi spontană. Vrea un partener cultivat şi care a călătorit prin lume. Face la fel de multe gafe ca şi masculul Săgetător şi e victima celor mai bizare întâmplări, desprinse parcă din Zona Crepusculară, care o fac să ajungă mereu la locul nepotrivit în momentul potrivit. Întârzie mereu. Chiar dacă ar pleca cu 3 ore înainte de acasă, tot o să se întâmple ceva. Când în cele din urmă ajunge, e destul de probabil că şchiopătează sau e în cârje. Asta pentru că e la fel de expusă la accidente ca şi bărbatul Arcaş şi are tendinţa să se împiedice şi să cadă foarte des. Când se înfurie, o să vezi o explozie care o să te lovească în faţă.  Probabil că are mulţi prieteni bărbaţi. Dacă eşti genul gelos, o să îţi cam pună răbdarea la încercare.  E foarte pasională, dar preferă o partidă de sex scenelor prea emoţionale. E cea mai independentă femeie de pe suprafaţa pământului.
Defect:Este adevărat că a fost greu să găsim defectele acestei zodii dar nu imposibil. Astfel, săgetătorul este lipsit de tact, neserios, nechibzuit, insensibil şi uneori lăudăros.
Bani:Sunt mari cheltuitori şi chiar amatori de jocuri de noroc. Nu le pasă mai deloc de siguranţa financiară poate şi pentru că sunt capabili să atragă fonduri măricele înspre propriile buzunare într-un timp relativ scurt. Le place să socializeze şi, dacă asta presupune şi cheltuieli mai mari, nu se vor da îndărăt de la a cheltui atât cât este nevoie pentru a se simţi mai bine în propria piele.
Orasul favorit:  Johannesburg, Africa de Sud, şi tot cred c-ar fi prea aproape pentru tine. Dacă nu, ce zici de Rio de Janeiro?
Fraza favorita;x: „Să-ţi spun eu cum stă treaba” pentru că e convins că ştie cel mai bine, chiar într-un domeniu de care abia a auzit, pe care tu îl studiezi de zece ani.
Mandes Costi.Photo Dreapta.
Succes: Uimitor de norocos, el reuşeşte să câştige chiar şi atunci când aparent pierde. Un campion prin excelenţă. Guvernaţi de Jupiter, planeta norocului şi a bogăţiei, Săgetătorii par că obţin succesul şi banii cu o uşurinţă mai mare decât ceilalţi. Poate din această cauză nu le apreciază suficient. E mereu în mişcare şi foarte optimist: vede oportunităţi până şi-ntr-un faliment.
Exemplu: Cătălin Botezatu.
Manie: Grandomania. La el nimic nu poate să fie la dimensiuni normale. Toate ţine să le facă „pe picior mare” sau „la scară largă”.
Bautura: Eşti perfecţionistă şi eficientă atât în carieră, cât şi când vine vorba să dai gata un pahar cu alcool. Nu bei din proprie iniţiativă, iar la tine acasă în bar vom găsi hârtii, nu băutură. Însă la ocaziile de socializare îţi permiţi să amesteci băuturile şi nu te trezeşti niciodată cu capul mare. 
Băutura preferată: whisky
Relatia cu [,] copiii:  Eşti capabilă să te descurci cu grupuri mari de copii, iar a fi profesor e de multe ori una dintre vocaţiile tale. E drept că ţie îţi plac copiii ceva mai mari, cu care ai deja ce să vorbeşti. Ei se întrec care mai de care să îţi intre în graţii sau să te impresioneze
Cum reactioneaza la "adio"?:  N-ar fi de mirare să încerce o împăcare. De multe ori, abia când îi faci una ca asta te remarcă cu adevărat. Dacă n-o face, înseamnă că se bucură de fapt de noua situaţie.
Cum slabesti?!:  Nici de Femeia Săgetător nu se lipesc kilogramele, decât poate după o naştere sau după ce renunţă la sport. Altfel, dinamismul şi dragostea pentru mişcare ar trebui să o menţină în formă. Dacă privindu-te în oglindă ţi-ai dori să mai renunţi la rotunjimi, dieta cea mai potrivită ar fi cea disociată, în care nu mai amesteci lipidele cu hidrocarbonaţii. Slăbeşti repede, dar va trebui să o menţii, mai mult sau mai puţin, şi pe urmă. Şi să revii la vremurile bune când sportul era una dintre pasiunile tale.
Rezista la cicaleala?!:Poţi să-l cicăleşti până mâine dimineaţă! Ca un spadasin dibaci, el va para fiecare cuvânt al tău şi în general cicăleala îl va lăsa neatins. Este atât de covins că are dreptate, că nicio cicăleală, chiar combinată de la mai multe femei, nu-l poate convinge. Cel mult îl amuză.
Se revolta?:-s:  Nu se sfiesc să-l facă pe ofensator de râs în mod public. Săgetătorului îi lipseşte uneori tactul sau simţul ridicolului. N-o să ignore o ofensă doar pentru că se află în incinta Bisericii din Vatican sau a Înaltei Curţi de Justiţie.
Te iarta?:O cale sigură de a te împăca cu un nativ din Săgetător este aceea de a te împrieteni cu amicii lui. Acest nativ pune mare preţ pe relaţiile sale cu cei din jur, aşa că în momentul în care o să te vadă că te-ai integrat în grupul lui de prieteni, vei avea parte şi de iertarea sa.
Cucereste-l/Cucereste-o:Mereu în căutarea unui potenţial partener care să-i fie în primul rând prieten, atât bărbatul, cât şi femeia Săgetător sunt cuceriţi de persoane sincere şi directe.
Cucereste-l: Trebuie să nu pari o fandosită pe care să n-o poată lua cu el pe munte sau la o partidă de tenis. Daca ai simţul umorului şi un libido sănătos, al tău e!
Pentru femei.
Ce trebuie sa aiba barbatul perfect?:Comportamentul este unul dintre lucrurile cele mai importante la care te uiţi, dacă persoana respectivă te face să te simţi în largul tău, dacă te face să zâmbeşti, îţi oferă spaţiu şi te place aşa cum eşti fără să fii nevoită să te ascunzi sub o mască atunci totul e bine.
Fantezii sexuale.. :Bărbatul Săgetător consideră sexul o activitate sportivă şi distractivă, aşa că fanteziile lui sunt dinamice şi pline de savoare. Îşi imaginează cum partenera este entuziastă atunci când el schimbă poziţie după poziţie şi nu se fereşte de gesturile lui mai violente. Dacă ai o atitudine dezinvoltă şi chicoteşti atunci când nu vă iese o poziţie prea complicată, va considera sexul cu tine o fantezie îndeplinită. În fanteziile lui femeia acceptă fără ezitări o partidă de sex la prima întâlnire şi nu aduce cu ea în pat romantismul.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..:Fie că se află la un club de jazz, la bilbliotecă sau la supermarket femeia Săgetător este mereu cu ochii pe cei care i-ar putea deveni pradă. Se visează alături de ei în cele mai fierbinţi scene, vibrând de plăcere şi trăind aventura vieţii. Îşi imaginează aventuri apărute de nicăieri dar care se termină în luxul unei camere de hotel, savurând o şampanie fină, un duş fierbinte în doi şi o noapte plină de sex.

Niciun comentariu: