Lets talk about it.

11 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[3]

Persoanele din aceasta zodie sunt: Andreescu Larisa


Gemeni

 Cuvintele dulci ale Gemenilor sunt renumite pentru mai multe lucruri decât sexul la telefon.Gemenii sunt echivalentul uman al unei uşi batante.Geamănul e şmecher, nu intelectual. Vrea să fie în cercurile selecte.  Este căpos, nu independent. Vrea libertate, în felul în care vor adolescenţii libertate. Prea ocupat să se răzvrătească pentru a mai asculta şi alte puncte de vedere. Îi lipseşte gena obiectivităţii, ca atare o să refuze orice altă opinie care nu e a lui ca fiind validă.

Activitate preferată: să ajungă la concluzia greşită
Andreescu Larisa.
Carte preferată: Cum să faci pe oricine să fie de acord cu orice zici.
Model în viaţă: Diavolul Tasmanian
Idol romantic: James Bond
Slujba ideală: ziarist la un tabloid
Prima întâlnire ideală: trei prieteni foarte buni care îl adoră şi se felicită reciproc toată noaptea pentru norocul lor incredibil
Fraza tipică: Pentru că vreau!
Fraza de agăţat: Ai citit vreo carte bună în ultima vreme?
Parte a corpului: Degetele. De obicei rupte de la cât de mult gesticulează.
Zona erogenă: Mâinile. Sex cu mâinile. Cătuşe.
Ciudăţenie sexuală: Faceţi dragoste. Gemenii se gândesc la muncă, la o nouă dragoste sau la o fostă iubire.


Femeia Gemeni : este generoasă şi mereu înconjurată de prieteni. Caută un tip original şi ocupat care să nu vrea să o lege de mâini şi de picioare. Distractivă, isteaţă, iubitoare şi veşnic curioasă. E versiunea feminină a cuceritorului de profesie. Nu are nici un stres în a folosi sexul ca să obţină ceea ce vrea. Are multe interese, care depind în principal de starea în care se află şi de oricine/orice a târât acasă pentru a examina, testa sau a se îndrăgosti.  Trăieşte ca să îndrepte lucrurile, inclusiv pe nefericitul care îi e alături. 
Defect: Se spune despre gemeni că sunt ca nişte mici vulpiţe. Şiretenia îi învaţă să adopte o atitudine care îi ajută să obţină ceea ce vor şi de la cine vor. Pentru că sunt nişte fiinţe superficiale şi instabile, acest lucru le-a adus reputaţia de “fluturi”. Ei îşi caută în permanenţă jumătatea fără să realizeze că ea se află atât de aproape de ei.
Bani:Sunt persoane foarte sociabile, nu le poţi cunoaşte uşor intenţiile şi le place să cheltuiască la nebunie. Ca şi Berbecii, Gemenii tind să fie prea lejeri la buzunar şi, de multe ori, ajung să nu îşi mai poată plăti datoriile din cauza modului în care risipesc banii pe distracţii de tot felul.
Orasul favorit: Ţie ţi-ar fi plăcut în oraşul mitic Babel, unde ai fi încercat să te înţelegi cu toată lumea. Dar ca să fim realişti, o să-ţi placă şi-n Viena.
Fraza favorita;x: „Pe cuvântul meu!” sau „Sincer îţi spun…” 
Succes:Câştigă cu uşurinţă victorii facile. Ca să câştige tot războiul însă are nevoie de ceva mai multă seriozitate. Guvernaţi de însuşi patronul negoţului, Mercur, au afacerile în sânge. O mare calitate a lor este adaptabilitatea la orice piaţă sau condiţii şi dibăcia în comunicare.
Exemplu: Donad Trump.
Manie: Fixaţia relativităţii, iar în cazuri extreme, mitomania. Nu te enerva dacă îl auzi zicând cuiva ceva ce tocmai l-ai rugat să rămână între voi. Pentru el realitatea sau ceea ce consideră adevăr e atât de relativ…
Bautura: Pofta ta de a gusta viaţa în toate aspectele ei se extinde şi asupra modului în care priveşti alcoolul. Acesta nu e un rău absolut decât în măsura în care îţi pierzi moderaţia, crezi tu.
Băutura preferată: vinul, dar şi delicioasa şi aromata Sangria.
Relatia cu [,] copiii: Copiii te simt ca pe una de-a lor! Îţi ia un singur moment să te scuturi de faţa de om mare şi să te pictezi cu toate culorile copilăriei. Inventezi jocuri isteţe şi poveşti interesante care îi ţin cu ochişorii ţintă la tine, iar în schimb tu te îmbogăţeşti explorând universul lor interior.
Cum slabesti?!: Femeia Gemeni este volatilă şi mereu în mişcare. Chiar când pare grăsuţă, dacă o pui pe cântar constaţi că nu cântăreşte prea mult. E mai mult… pufoasă. Dacă îţi doreşti să slăbeşti, îţi va fi destul de simplu, cu condiţia să fii perseverentă. Cel mai important este să eviţi, cu orice preţ, efectul de yo-yo, adică slabire bruscă după o cură drastică, urmată de îngrăşare la loc… şi tot aşa. Alege mai degrabă o cură uşoară, fără efecte spectaculoase, dar ţinută o perioadă lungă de timp.
Cum reactioneaza la "adio"?: S-ar putea să creadă că e o glumă şi să râdă. Când realizează că e pe bune, o parte din el va încerca să te recucerească, pentru că îi plac schimbările şi provocările.
Rezista la cicaleala?!: Pe el nu-l deranjează. Pentru că de fapt nu te ascultă! El are mintea preocupată cu alte lucruri în timp ce tu torni la cicăleli, ceea ce va avea drept efect un debit şi mai mare din acestea. Dacă totuşi te ascultă, înseamnă că vrea să scrie o carte pe acest subiect şi se cheamă documentare…
Se revolta?:-s:  Gemenii se „urzică” repede, dar le şi trece la fel de repede. Şi ai mai putea să crezi că „numai gura e de ei”. În realitate, iartă repede o ofensă şi sunt prea destinşi şi volatili ca să ţină o supărare la infinit.
Te iarta?:Gemenii au un simţ dezvoltat al umorului şi apreciază gesturile spontane. Aşa că dacă v-aţi certat, ar fi bine să profiţi de aceste indicii. Trimite-i un mail drăguţ, sau sms-uri atunci când crezi că l-ar lua prin surprindere. Dacă vreţi să evitaţi pe viitor conflictele în relaţie, atunci ţine cont că un nativ Gemeni are nevoie în permanenţă să comunice.
Cucereste-l/Cucereste-o:Dacă isteţimea te caracterizează, ai multe şanse să atragi un nativ în zodia Gemenilor. Asta pentru că acceptă foarte greu o relaţie în care rutina îşi face simţită prezenţa.
Pentru femei.
Ce trebuie sa aiba barbatul perfect?:Crezi în dragoste, dar în acelaşi timp crezi şi în faptul că el trebuie să fie realizat din punct de vedere profesional sau cel puţin să îşi aibă un scop bine definit, nu te atrag deloc visătorii care cred că totul li se va oferi pe tavă.
Fantezii sexuale..: În fanteziile sale bărbatul Gemeni îşi foloseşte intelectul. Vorbeşte-i în timpul actului sexual şi propune-i să jucaţi diferite roluri în pat. Îi plac săruturile combinate cu şoapte fierbinţi şi scenariile sexuale elaborate. Ca să îi întreci fanteziile, cumpără costume tematice din sex shop şi întrerupe partida de sex pentru a-i spune ceva erotic şi în ton cu rolul înterpretat.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..:Fanteziile Gemenilor sunt legate de acţiuni ce au legătură cu intelectul. Aşa că nu este exclus ca o femeie a acestui semn din horoscop să îşi imagineze cum ţine cuvântări în faţa unei adunări formate din poeţi, oameni de cultură, artişti – care cuceriţi de farmecul şi inteligenţa nativei Gemeni să se transforme pe loc în admiratori şi cei mai înflăcăraţi amanţi.

Niciun comentariu: