Lets talk about it.

12 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[5]

Persoanele din aceasta zodie sunt:Dana Bilous, Ana Popa


Leu


Leul este regele junglei, stăpânul regatului. Mâţelor astea le place să îşi ronţăie prada. Tacticos. Leii sunt fixaţi pe părerea foarte bună pe care o au despre persoana lor. Sau sunt fixaţi pe corpul tău asudat, terminat, care cere îndurare. Este conducător exaltat al universului, patului, canapelei şi telecomenzii.Cer non-stop atenţie. Purtarea de copil răzgâiat este eclipsată doar de încercările constante de a face pe şeful cu toată lumea. Se crede centrul universului tuturor celorlalţi. Nu există Lei timizi. Sunt teatrali, nu practici. Nevoia lor constantă de a fi în centrul atenţiei adesea îi face să joace rolul regelui exilat şi nefericit. Au sindromul "aici şi acum". Adică nu au abilitatea să înţeleagă valoarea atenţiei în timp faţă de o idee sau o relaţie. Dacă te cerţi cu ei, o să ragă indignaţi. Dacă printr-o minune ai ultimul cuvânt într-o dispută, o să se chiorască la tine în tăcere înainte să se retraga în umbră, unde plănuieşte următorul atac.

Activitate preferată: să dea ordine
Carte preferată: "Intimidarea pentru toţi"
Model în viaţă: Foghorn Leghorn
Idol romantic: Johnny Bravo
Slujba ideală: Şeful suprem al tuturor şefilor.
Prima întâlnire ideală: Celălalt leşină când îl/o vede, se topeşte la restaurant, gângureşte de fericire când este prezentat/ă prietenilor şi cere în genunchi să facă sex. Şterge pantofii înainte să plece.
Fraza cheie: "Ţi-ai făcut-o cu mâna ta."
Fraza de agăţat: "Încearcă ce e mai bun şi o să uiţi restul."
Parte a corpului: Încheietura mâinii. Veşnic răsucită de la atâta aruncat zarurile pentru bani de pâine.
Zona erogenă: Inima. Laudele şi un cercel în sfârc sunt cheia reuşitei.
Stil romantic: Domn şi Stăpân absolut.
Ciudăţenie sexuală: Adoră ca celălalt să facă tot. Şi se aşteaptă la mulţumiri profunde după.

Femeia Leu:- este loială, de cursă lungă şi sinceră. Are un magnetism animal fantastic, indiferent de ce poartă. Caută un partener atent, romantic şi căruia îi place să muncească. Este sentimentală şi amuzantă. Poate să se joace de-a pisica în călduri, dar e mai interesată de putere decât de sex. Iubeşte bărbaţii cu putere sau care ştiu pe cineva care are putere. Îi place umorul, umorul ei personal adică.  Râde singură la glumele ei. Cere foarte multă atenţie. 
Ana Popa.Photo Stanga
Defect:Leul este dominator, orgolios şi arogant. Ceea ce reprezintă un paradox este faptul că leul este foarte leneş. Nu se poate autoevalua pentru că este mândru, vanitos şi egoist. Îi place să fie admirat, să fie în centrul atenţiei şi să-şi domine partenerii.
Bani:Le place să cheltuiască, dar nu doresc să ajungă datori la nimeni şi de aceea vor ţine strâns în frâu balanţa lor de plăţi. La cumpărături, în special, Leii pot cheltui foarte mulţi bani, dar la fel de mult le place să arunce banii şi pe concedii scumpe, petrecute în locaţii de lux. Sunt totuşi nişte persoane echilibrate financiar deoarece nu se întind mai mult decât le permite plapuma.
Orasul favorit: Vizitează Monte Carlo şi apoi încearcă să te muţi acolo. Foarte probabil, dacă se îndrăgosteşte vreun prinţ de tine.
Fraza favorita;x:  „Nu-i aşa că sunt grozav?” Şi dacă o spune cu alte cuvinte, nu te lăsa indusă în eroare, înţelesul e acelaşi.
Succes:Un cuceritor prin excelenţă, Leul nici măcar nu concepe eşecul. Şi din orice situaţie extrage partea bună. Are nevoie să strălucească, iar dacă pentru aceasta e nevoie de o avere impresionantă, o s-o facă! De obicei îşi asigură parteneri puternici şi e gata să calce pe cadavre pentru atingerea scopului propus.
Exemplu: Dinu Patriciu.Manie Cultul personalităţii. Îi place să fie prima dona showlui, iar ceilalţi să aplaude. Din cauza aceasta e vulnerabil la linguşiri.
Bautura: Nimeni nu e mai important în lumea asta pentru tine decât… tu însăţi! De aceea îţi selectezi atent evenimentele la care participi, prietenii cu care te afişezi, inclusiv băuturile! Pentru tine, doar ce e mai bun!
Băutura preferată: vinul spumant şi cocktailurile cu vin spumant.
Relatia cu [,] copiii:Timpul petrecut cu tine este pentru cei mici echivalent cu mersul într-un parc de distracţii unde toate tiribombele şi bomboanele sunt gratis! Ştii să-i răsfeţi şi să-i faci să se simtă importanţi şi iubiţi. În acelaşi timp, nu uită cine e şeful, căci tu ai grijă să îţi menţii autoritatea dacă încep să îşi ia nasul la purtare.
Cum slabesti?!: O femeie Leu autentică se iubeşte indiferent câte kilograme are. Prin asta este un model pentru toate celelalte, de încredere în sine şi bucurie de a trăi în propria piele. Dacă te apuci de o cură, nu te priva de gusturile care îţi plac. Doar redu cantităţile! Şi, cel mai important, renunţă la siesta de după masă, atât de dragă ţie. O plimbare fără grabă, în aer liber, face minuni aproape la fel de mult ca şi numărarea atentă a caloriilor. Iar mersul la sală de două ori pe săptâmână trebuie să fie sfânt!
Cum reactioneaza la "adio"?:Va răbufni, îţi va face o scenă... (dacă te prinde). Însă se va consola repede cu ideea că eşti o fraieră care nu ştie ce-a pierdut în persoana lui.
Bilous Dana.
Rezista la cicaleala?!: Să cicăleşti un Leu echivalează cu să-ţi cerţi norocul…! Nu că n-ai avea motive de cicăleală, însă la el nu ţine. N-ai face decât să-l îndepărtezi şi să-l faci să-şi amintească toate lucrurile pe care şi tu le-ai greşit. Dacă vrei să-l mobilizezi, la el merge mai bine cu laude şi cu aprecieri pozitive.
Se revolta?:-s: Chiar şi dacă n-are chef să îşi pună mintea cu cineva sub nivelul lor (caci altfel cum, din moment ce se pretează la din acestea) trebuie să-şi apere onoarea. Aşa că o să pună la punct ofensatorul, fără drept de apel.
Te iarta?:Cere-ţi iertare în cel mai profund mod şi spune-i că nu meriţi dragostea lui. Aceasta este calea cea mai sigură de a-l aduce din nou lângă tine pe iubitul Leu. Când Leul va considera că ai făcut suficient efort pentru a-l recâştiga, cu siguranţă se va reîntoarce în viaţa ta.
Cucereste-l/Cucereste-o:Dacă vrei să ajungi la inima unui Leu, ai mare grijă să nu-i răneşti orgoliul. Vrea să îi fie apreciate meritele şi să iasă în evidenţă.
Pentru femei.
Ce trebuie sa aiba barbatul perfect?:pentru tine caracterul defineşte persoana, nu contează câţi bani are deoarece o să îi poată face dacă asta îşi doreşte, şi nu contează nici cât de bine arată dacă nu ştie să formuleze o propoziţie corect.
Fantezii sexuale..: Este greu pentru bărbatul Leu să separe dragostea de sex, deci fanteziile sale, deşi foarte picante din punct de vedere sexual, au şi un strop de afecţiune. Cel mai des vei întâlni în fanteziile lui femei devotate, care îi stau la picioare, gata să îi îndeplinească orice dorinţă. Îşi imaginează mai degrabă cum este satisfăcut şi putem spune că este egocentrist în pat. Totuşi firea competitivă îl stimulează să-i arate partenerei că o poate satisface. Dacă doreşti să îi provoci plăceri nebănuite lasă-l pe el să fie personajul principal şi întreabă-l pe un ton docil ce i-ar plăcea să-i faci în pat. Brusc va simţi cum i se materializează fantezia.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..:Femeia Leu, o mare admiratoare a luxului, nu se poate visa decât pe cele mai exotice insule ale lumii, încojurată de admiratori. Şi chiar dacă niciunul nu rezistă fără să intre în jocurile provocate de femeie, totuşi unul singur va fi cel ales să se bucure cel mai tare de voluptatea şi căldura ei.

Niciun comentariu: