Lets talk about it.

14 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[10]

Persoanele din aceasta zodie sunt: Turcescu Medeea, Giodac Alexandru


Varsator

Vărsătorul e versiunea umană a tornadei care a dus-o pe Dorothy în ţara Oz. Să încerci să înfrunţi un uragan e foarte periculos şi cu foarte multe tăişuri. Poţi să o faci dacă ai picioarele fixate într-un soclu de ciment sau dacă eşti într-un buncăr.Sunt distanţi, nu pasionali. Nu trăiesc în prezent ci aleargă după un viitor ipotetic şi abracadabrant.Or putea să emită judecăţi pertinente despre ceilalţi, dar nu se pot înţelege pe ei înşişi. Dacă nu eşti de acord cu versiunea lor asupra adevărului, s-ar putea să nu îi mai vezi vreodată. Demonstrează-le că sunt la fel de subiectivi ca şi restul oamenilor şi o să îi termini.

Activitate preferată: să îi sfideze pe ceilalţi
Carte preferată: "Cum să comunici cu spiritele pechinezilor morţi"
Model în viaţă: Goldfinger
Idol romantic: Inspectorul Gadget
Slujba ideală: şeful borgilor (Borgii sunt ceva ciudat: jumătate organici - jumătate roboţi).
Prima întâlnire ideală: Să îl răpească extratereştrii şi să îl supună la experiemente sexuale.
Fraza cheie: "Rezistenţa e inutilă!"
Fraza de agăţat preferată: "Ai văzut ce au facut EI pădurilor ecuatoriale?"
Parte a corpului: Gleznele, mereu scrântite de atâta răsucit pe călcâie şi ieşit din cameră.
Zona erogenă: Încheieturile mâinilor şi picioarelor legate cu lanţuri subţiri de argint care se prind într-un piercing de diamant din buric.
Stil romantic: posedat
Ciudăţenie sexuală: obiceiul enervant de a sări din pat ca să aranjeze camera video


Giodac Alexandru.Photo Dreapta
Bărbatul Vărsător - este încântător de spontan dar în acelaşi timp practic, respectabil şi stabil, inventiv, original şi când e în toane bune, nimic nu îi stă în calea planurilor îndrăzneţe. Nu prea se înţelege cu alţii. E încăpăţânat, tenace şi cere mereu atenţia celor din jur dar şi extrem de bun la jocuri mentale complicate care să îţi facă creierii varză. În zilele lui proaste, simpla apariţie pe stradă le face pe pisici să scuipe şi pe câini să înceapă să urle. Formele standard de manipulare pe care le-ai aplicat la ceilalţi bărbaţi şi au dat rezultate (să zbieri ca apucata sau să nu faci sex cu el vreo două săptămâni) nu o să funcţioneze. Are o latură extrem de perversă.

Femeia Vărsător - este un spirit liber, veşnic curioasă şi întotdeauna prietenoasă. Are un farmec enigmatic. Vrea un partener romantic şi intelectual. Nu e posesivă sau geloasă, crede că dragostea se naşte dintr-o prietenie frumoasă. E un individ complet.E rebelă, căpoasă şi paradoxală. Poate să fie de un individualism egoist şi exasperantă. Când e furioasă, s-ar putea să se poarte ca un copil isteric – o să dea din picioare, o să dea ordine, o să dea cu lucrurile de pământ doar că îţi facă în ciudă. E imprevizibilă, nu o să ştii niciodată ce/cui o să îi zici adio când vrei să pleci. Are foarte puţine inhibiţii în ceea ce priveşte aparenţele, opiniile şi tactul. Îi plac bârfele, în special alea cu adevărat nasoale. O să bată câmpii toată noaptea despre lucruri absurde, inclusiv care dintre vedete ar putea fi roboţi sau extratereştri. O lasă rece sentimentalismul siropos. Dacă este genul ăsta, o să se uite la tine ca la o pierdere de timp.
Defect:Vărsătorul este idealist. Când i-a contact cu lumea reală trăieşte o dezamăgire pe care o transformă în revoltă şi agresivitate. Este încăpăţânat şi egoist. Trăieşte într-o lume paralelă în care nu poţi să pătrunzi oricât de nobile ar fi intenţiile tale. Rareori îşi manifestă emoţiile şi preferă să fie sarcastic.
Fraza favorita;x: „Ţi-am zis eu?” N-o spune cu răutate, e o simplă constatare a puterii sale de previziune. Sau te exasperează cu „Mai există o variantă!”
Bani:Persoanele din zodia Vărsătorului pot câştiga sume importante de bani însă pentru ei acest lucru nu este o prioritate în viaţă şi, de aceea, se vor concentra asupra altor priorităţi pierzând poate din punct de vedere financiar, dar câştigând pe alte planuri ale existenţei. Vărsătorii nu uită totuşi să mai facă şi ceva economii, ei nefiind complet cu capul în nori din acest punct de vedere.
Orasul favorit: Du-te la Tokyo. Ţie n-o să ţi se pară ciudat că sunt automate şi roboţi în loc de vânzători de bilete sau recepţioneri.
Fraza favorita;x: „Ţi-am zis eu?” N-o spune cu răutate, e o simplă constatare a puterii sale de previziune. Sau te exasperează cu „Mai există o variantă!”
Turcescu Medeea.
Succes:Ar trebui lămurit mai întâi ce înţelege el prin succes, fiindcă părerea sa diferă, cel mai adesea, de cea a majorităţii.
Manie: Are mania originalităţii. Nu şi-ar pune o geantă pe cap pentru că nu ştie la ce foloseşte o geantă, ci fiindcă vrea să fie altfel decât ceilalţi şi să-i revolteze pe cei din generaţia anterioară.
Bautura: Pentru tine, băutura este un mijloc de a te destinde şi de a-ţi vindeca temporar timiditatea, dar şi de a renunţa pentru câtva timp la autocontrolul strict, pentru a putea să te integrezi în grup şi să te distrezi. Adori cocktailurile cu mai multe tipuri de alcool şi cu arome fructate.
Băutura preferată: Bellini de Mango
Relatia cu [,] copiii: Babysitting sau educaţie nu e un job spre care să tinzi în mod natural, dar dacă se întâmplă să ai copii prin preajmă vei fi uimită cu câtă uşurinţă îi fascinezi. Trebuie doar să dai frâu liber imaginaţiei şi originalităţii tale, iar ei vor fi în stare să uite şi să mănânce, de tare ce o să le placă!
Cum slabesti?!: O femeie Vărsător se poate îngrăşa tot datorită „uitării de sine”. Să te preocupe prea intens altceva, de la prieteni, la job sau salvarea planetei, îţi poate distrage atenţia de la ce se petrece în propriul tău trup. Plus că eşti prea mentală, în detrimentul senzaţiilor. Aşa că primul pas este să-ţi repopulezi corpul şi să-i asculţi nevoile cu mai multă atenţie. Dieta ta trebuie să fie specifică structurii tale particulare, iar sauna, masajul şi exerciţiile fizice trebuie să-şi facă loc în programul tău. 
Cum reactioneaza la "adio"?:  În primul rând cade pe gânduri. Va rumega multă vreme la motivele tale, chiar dacă i le-ai expus de o mie de ori. Apoi caută o soluţie ingenioasă, eventual trăznită, ca să te facă să te răzgândeşti.
Rezista la cicaleala?!:  Reacţionează neobişnuit. De la a pleca pur şi simplu de acasă, cu un pretext oarecare, sau a sta la televizor/calculator fără să te asculte şi până la a te urmări cu toată atenţia ca să-ţi dovedească cât eşti de iraţională. Orice variantă este posibilă.
Se revolta?:-s:  E mai degrabă sensibil la ofensa sau nedreptatea pe care o păţeşte altul, decât el însuşi. Poate că pentru el mai închide ochii, însă pentru un prieten sare şi-n foc.
Te iarta?:Comunicarea este cuvântul de bază atunci când vorbim de reîmpăcarea cu un Vărsător. De regulă sunt deschişi să te asculte şi de asemenea să îşi expună şi ei punctul de vedere. Conflictele apar rar, dar pot dispărea definitiv dacă accepţi comunicarea deschisă şi spiritul de aventură al acestui nativ.
Cucereste-l/Cucereste-o:Dacă îţi doreşti un partener Vărsător, cucereşte-i mai întâi mintea şi apoi trupul.
Cucereste-l: Şansele să devii mai mult decât una dintre amicele lui sunt: ori îi stârneşti în mod explicit sexualitatea, eventual povestindu-i ceva kinky, ori deţii un calculator mai performat decât al lui.
Pentru femei.
Ce trebuie sa aiba barbatul perfect?: îţi place să săruţi şi să fii sărutată, aşa că băieţii cu buze bine proporţionate sau chiar mai "fluffy" decât în mod obişnuit ţi se par foarte atrăgători şi ispititori, parcă te cheamă să le muşti guriţa zilnic.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..Fantezia Vărsătorului este un mix de plăcere şi spiritualiatate. Se imaginează luată prin surprindere de un profesor tandru de yoga, plăcerile fizice colpeşindu-i pe amândoi în timpul cursurilor care se desfăşoară pe marginea unei piscine. Totul se încheie cu un masaj, pe care femeia Vărsător îl apreciază atât de mult şi când este vorba de realitate.

Niciun comentariu: