Lets talk about it.

14 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[9]

 Persoanele din aceasta zodie sunt: Andrei.


Capricorn

Capricornul este jumătate capră, jumătate peşte. Un ţap bătrân. Şi alunecos şi rece ca un peşte. O fi dragostea o parte a vieţii dar animalul ăsta ciudat are drept scop să ajungă în vârful muntelui. Emotivitatea lui este comparabilă cu cea a unui bolovan şi ambiţia dură ca granitul sunt materia primă din care e construit psihicul de fier-beton al nativului. E nevoie de daltă şi baros ca să îi sfărâmi carapacea.  S-ar putea să te prindă vreo alunecare de teren care să te facă praf dacă nu ţii pasul cu el.Ignoranţa lui în materie de emoţii îl face să piardă aspectele sublime şi inefabile ale vieţii în goana după posesiuni tangibile. Sindromul "asta e tot?" îl face să fie mereu frustrat şi deprimat.





Când în cele din urmă ajunge la succesul pe care şi-l dorea, realizează că viaţa nu are niciun sens fără bucurie. Dacă te cerţi cu el, o să revină la subiect până o să câştige sau o să renunţi tu. Dacă îi demonstrezi că ai dreptate, este doar începutul unei noi runde de dispute.

Activitate preferată: să fie condescendent
Cartea preferată: "Cele zece secrete ale dominaţiei mondiale"
Model în viaţă: Mr. Freeze din Batman
Idol romantic: Hercule Poirot
Slujba ideală: consilierul financiar al lui Hagi Tudose
Prima întâlnire ideală: Într-un seif blindat al unei bănci, unde să şi-o tragă pe mormane de bancnote noi de 500 lei.
Fraza cheie: "Nu poţi să fi prea bogat sau prea slab."
Fraza de agăţat preferată: "Mi-ar plăcea să ţi-o trag, dacă am timp."
Parte a corpului: Genunchii. Veşnic zdreliţi de la atâta îngenuncheat în faţa seifului personal.
Zona erogenă: Genunchii. Tu în genunchi în faţa lui.
Stil romantic: şef
Ciudăţenie sexuală: Să o facă la birou. Stă cu un ochi pe tine şi cu celălalt pe indicele bursier.


Andrei.
Bărbatul Capricorn: - este puternic, te poţi baza pe el, un pic timid, se îmbracă impecabil indiferent de venituri, se poartă ca un gentelman şi probabil că are afacerea lui personală. Este foarte manierat  ia foarte în serios relaţia pe care o aveţi, indiferent de părerea ta despre acest subiect. Caută aprecierea altora ca să îţi demonstreze ce grozav e el. Foarte rar o să îţi zică "te iubesc", în capul lui femeia trebuie să fie supusă. Are o atitudine rigidă în dragoste ca şi în toate celelalte aspecte ale vieţii. O să dureze ceva timp până să scape de inhibiţii. E condescendent, orb şi surd la sentimentele oricui altcuiva în afară de el.Dacă îi răneşti egoul, o să se distanţeze instant de tine.
Defect:Este pesimist, zgârcit şi raportează totul la bani. Nu relaţionează cu oamenii în funcţie de calităţile şi defectele acestora ci în funcţie de conturile lor bancare. Probabil că într-o zi vor ajunge în vârf şi vor vedea că sunt singuri şi nefericiţi dar îşi merită soarta.
Bani:Sunt prudenţi, nu se dau îndărăt de la eforturile suplimentare şi astfel le va veni mult mai uşor să îşi administreze fondurile băneşti echilibrat. Întrucât petrec mare parte a timpului muncind sau făcând activităţi practice, aducătoare şi de profit, nu le mai rămâne prea mult pentru a-şi cheltui şi banii rezultaţi din aceasta. Sunt persoane calculate şi le place să îşi depună banii într-un cont sigur, la bancă.
Orasul favorit: Londra îţi oferă toate motivele să te simţi bine. Unde mai pui că pe tine nu te deranjează vremea mohorâtă?
Fraza favorita;x:  „Ce te-ai face fără mine?” E tăcut şi discret, aşa că n-o spune, dar o gândeşte de multe ori. „Mă descurc singur!” zice în rest.
Succes:Uimitor de norocos, el reuşeşte să câştige chiar şi atunci când aparent pierde. Un campion prin excelenţă.  Caracterul hotărât şi tenace îl face să muncească intens şi să aştepte cu răbdare succesul. Chiar dacă acesta apare mai târziu, totuşi apare! Îşi organizează bine munca şi e un fel de „lup singuratic” în afaceri.
Exemplu: Călin Popescu – Tăriceanu.
Manie: Are obsesia datoriei, pe care o ia foarte în serios. E atât de preocupat de responsabilităţile de care vrea să se achite încât cu greu reuşeşte să se relaxeze cu adevărat.
Bautura: Fire romantică şi cu mintea printre stele, probabil lucrezi în cercetare medicală sau în informatică, sau predai filosofia la clasa a XII-a. În orice caz, ieşirile cu prietenii şi ocaziile de a te destinde sunt idei minunate pentru tine! Bei cu măsură, ca să poţi să apeşi declanşatorul aparatului foto pe toată durata petrecerii.
Băutura preferată: afinata.
Relatia cu [,] copiii: Nu îţi e familiară lumea copiilor, chiar dacă te descurci perfect să-i îngrijeşti şi să-i iubeşti. Însă nu uiţi nicio clipă că tu eşti adultul şi ai o răspundere. Îţi va fi mult mai uşor după ce înţelegi că ei au o psihologie diferită şi nu te poţi aştepta să înţeleagă sau să reacţioneze ca oamenii mari.
Cum reactioneaza la "adio"?: Va accepta cu resemnare decizia ta. E atât de pesimist încât nici nu se miră prea tare. Eşti sigură că vrei să-i faci asta?
Rezista la cicaleala?!: Vezi că el te ia în serios, mai exact ad literam. Dacă îi spui „niciodată nu-mi aduci şi mie o floare” va scoate agenda şi-ţi va enumera ultimele două evenimente la care a venit cu flori. La „nu petreci deloc timp cu mine” îţi va spune câte minute te-a ascultat ultima oară sau cât aţi petrecut împreună week-end-ul trecut.
Se revolta?:-s: Cel mai porbabil o să ignore cu nobleţe manifestările de acest gen. E nevoie de ceva mult mai grav pentru ca să coboare din sferele lor înalte pentru a împărţi dreptatea aici, pe pământ.
Te iarta?:Capricornul apreciază foarte mult sinceritatea. Asigură-l de iubirea ta, fă gesturi care să îi demostreze faptul că veţi avea un viitor frumos împreună. Nu încerca să îl păcăleşti, pentru că nu va ţine, şi mai mult, relaţia se poate rupe definitiv.
Cucereste-l/Cucereste-o:Nu te aştepta să te căsătoreşti prea curând dacă ai ales un partener în zodia Capricorn. Pentru el este important să se realizeze mai întâi din punct de vedere profesional.
Cucereste-l: Cel mai simplu şi mai eficient este să ceri să-i fii prezentată de către cineva influent, gen un VIP sau propriul lui şef. Asta îi va atrage cu siguranţă atenţia. Sau să te lauzi cu realizările tale profesionale de excepţie.
Pentru femei.
Fantezii sexuale..: Bărbatul Capricorn are de regulă o fantezie preferată, de la care nu se abate. Nu se plictiseşte uşor, ba dimpotrivă, se simte bine într-o fantezie constantă care face sexul sigur. Dacă îi oferi stabilitate în pat, îşi va destăinui cele mai ascunse fantezii, dar cere discreţie maximă. Ca un bonus, află totuşi că bărbatul Capricorn are fantezii cu femei experimentate, mai în vârstă chiar, care să îl iniţieze în tainele sexului.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..:Decorul din fantezia femeii Capricorn este unul elegant, cum ar fi o casă veche, plină de antichităţi şi plină de servitori. Femeia Capricorn are întotdeauna o listă imaginară pe care sunt trecuţi bărbaţii la care visează în secret. În fantezia femeii Capricorn, oportunităţile apar toate în aceeaşi zi, pe masură ce iubiţii ei misterioşi vin şi pleacă din luxosul dormitor.

Niciun comentariu: