Lets talk about it.

12 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[6]

Persoanele din aceasta zodie sunt: Deaconescu Ana Maria, Deaconescu Irina, 


Fecioara

Fecioara este virgina nepătată pe dinafară şi pervers premiată pe dinăuntru. De asemenea, se ocupă de acumularea unor mari cantităţi de mizerii sufleteşti sub covorul respectabilităţii. Stările Fecioarei alternează între pisălog, critic urâcios şi căutător de nod în papură. Straşnic...Se simte obligat să îi vindece pe cei bolnavi, să îi salveze pe păcătoşi şi să corecteze erorile de gramatică ale tuturor. Are talent să dea sfaturi pe care nu i le cere nimeni cu aceeaşi autoritate şi viziune ca ale unei învăţătoare. Nu are pic de spontaneitate. E atât de ocupat să corecteze pe toată lumea, încât nu poate să îşi vadă propriile defecte. Este semnul cel mai puţin probabil să îşi recunoască o greşeală. Are sindromul "nimic nu e suficient de bun vreodată". Este incapabil să se relaxeze şi să se bucure de viaţă.





Deaconescu Ana Maria.Photo dreapta.
Activitatea preferată: să îşi facă griji
Cartea preferată: "Organizarea totală în 1001 paşi"
Model în viaţă: Felix Unger
Idol romantic: Mary Poppins
Slujba ideală: aranjator de dulapuri
Prima întâlnire ideală: Cina plătită nemţeşte, urmată de o oprire la supermarket pentru inspectarea rafturilor de produse de curăţenie. Celălalt îl ajută să testeze ultimul răcnet în materie de dezinfectanţi pe podeaua din bucătărie. Urmează o strângere de mână şi celălalt se duce acasă la el.
Fraza cheie: "Nu o să meargă în felul ăsta."
Fraza de agăţat: "Scuză-mă, dar ai nişte firmituri pe haină."
Parte a corpului: Sistemul nervos. Poţi să depistezi o Fecioară după unghiile roase până la sânge.
Zona erogenă: Stomacul. Mângâie-l, gâdilă-l, pupă-l pe burtică şi poate ai o şansă să mergeţi mai departe.
Ciudăţenie sexuală: Te instruieşte în timpul actului. Îţi dă note după aceea.


Teiusanu Bianca.Photo Dreapta.
Femeia Fecioară: - este blândă, grijulie şi cu picioarele pe pământ. E calmă pe dinafară dar e foarte delicată. Caută un partener care e inteligent, atent şi cald.  Este foarte critică. O să analizeze şi o să critice orice la tine, de la maşina pe care ai ales-o până la felul în care ungi untul pe pâine. Este tipicară. Dacă îi zici că o să fii acasă la 8, cel mai bine e sa fii exact la ora 8, dacă nu cumva cu cinci minute mai devreme. Întârzierile sunt de neiertat. Deşi se consideră o persoană extrem de ordonată, casa ei o să fie de obicei un dezastru, pentru că e prea ocupată să scrie liste cu lucruri de făcut. E pisăloagă şi inflexibilă când se enervează. Cel mai bun lucru e să începi să îţi ceri scuze, chiar dacă nu ştii ce ai făcut, chiar dacă nu ai făcut nimic. În caz contrar, să mergi pe cărbuni încinşi o să ţi se pară foarte uşor comparabil cu predica pe care o să ţi-o ţină. Ca să îi câştigi inima, e nevoie de strategie. E foarte pasională, dacă reuşeşti să ajungi până la inima ei.
Defect:Ei sunt ipohondrii zodiacului. Sunt mereu preocupaţi de cât şi ce au mâncat, de bubiţa de pe picior şi coşul de pe nas. Sunt temători şi nesiguri, înşelători şi egoişti.

Bani:Nişte fiinţe deosebit de precaute în plan financiar, Fecioarele sunt buni administratori de fonduri băneşti putând trăi lungă vreme cu te miri ce şi făcând economii la sânge. Le plac cumpărăturile, dar preferă să se manifeste cu zgârcenie atunci când simt că o cheltuială prea mare le-ar putea da peste cap bugetul.
Orasul favorit: Tu la Zurich te-ai simţi cel mai bine. Aer curat, apă curată, mâncare sănătoasă, oameni politicoşi…
Fraza favorita;x:  „Dă-mi voie să te contrazic”. Adică felul acela enervant de a-ţi arăta unde greşeşti sau ce n-a fost perfect.
Succes:Este câteodată prea modest ca să îşi atribuie succesele sau să se bucure pe deplin de ele.  Este genul „tace şi face”. Nu-i place să iasă în evidenţă şi îşi ia un aer modest chiar dacă are un cont cu muuulte cifre. E foarte meticulos şi destul de zgârcit, dar cum s-ar strânge banii dacă i-ar cheltui?
Exemplu: Bobby Păunescu.
Deaconescu Irina.Photo Stanga.
Manie: Mania lui se cheamă perfecţionism. Pe care îl caută despicând firul în patru. Cât despre curăţenie… ar putea să se îmbolnăvească numai privind un pahar murdar.
Bautura: În sinea ta eşti o fetiţă nehotărâtă. Fie că ai de ales între două opţiuni, sau între nouăzeci şi nouă, pentru tine e la fel de greu în ambele cazuri. Adori să mergi în cluburi şi baruri cu prietenele sau iubitul şi de fiecare dată să încerci ceva nou, în speranţa că data viitoare la o ocazie publică să poţi să iei o decizie informată relativ la ce vrei să bei.
Băutura preferată: Martini Bianco.
Relatia cu [,] copiii:Tu eşti ideală mai ales când e vorba de copii bolnavi, care necesită îngrijiri sau ajutor. Când vine vorba de distracţie însă, eşti mai puţin dispusă să te tăvăleşti prin nisip sau să iniţiezi jocuri spontane. Le preferi pe cele cu reguli clare şi cu scop educativ. Altfel… ce rost are să vă murdăriţi?!
Cum slabesti?!: Femeia Fecioară este foarte bună la contabilizarea caloriilor şi aprecierea calităţii ingredientelor. Rar găseşti o Fecioară care să mănânce orice, oricât. Însă fiind semn de Pământ este posibil să ia în greutate, mai ales dacă se lasă furată de muncă şi se auto-neglijează. Primul lucru pe care trebuie să-l faci, deci, este să-ţi orientezi atenţia către propria persoană. Cu atenţia şi perseverenţa ta, vei reuşi cu siguranţă, chiar dacă durează mai mult. Nu-ţi neglija orele de sport de dragul nimănui!
Cum reactioneaza la "adio"?: Se exteriorizează destul de puţin faţă de alţii. Va descoperi poate, abia atunci, că de fapt te iubeşte şi nu poate trăi fără tine.
Rezista la cicaleala?!  Ai putea să-l cicăleşti pentru că nu te scoate destul la plimbări romantice şi te-a târât până la un magazin îndepărtat numai fiindcă acolo „era mai ieftin”. Altfel, puţin probabil să-i găseşti nod în papură, pentru că el e de obicei mai critic, mai chiţibuşar şi mai cicălitor decât tine!
Se revolta?:-s:Fecioarele vor avea grijă în primul rând să evite situaţiile cu potenţial belicos. Nu le place să intre în altercaţii. Dar la o adică pot să ţină un discus acid de natură să ardă tot.
Gheorghe Claudia.
Te iarta?:În cazul în care ai de obţinut iertarea unui nativ din zodia Fecioară, misiunea nu este foarte simplă. De aceea împăcarea se va produce abia după discuţii lungi şi serioase în care el nu va ezita să despice firul în patru şi să îţi reproşeze o mulţime de lucruri.
Cucereste-l/Cucereste-o:Când vrei să cucereşti o persoană în zodia Fecioarei, alege un stil clasic de îmbrăcăminte şi fii mereu cât mai îngrijit cu putinţă. Este într-o continuă căutare a perfecţiunii.
Cucereste-l: Este genul de bărbat care analizează totul cu atenţie, chiar dacă te-a remarcat de la prima privire. Îţi măreşti şansele dacă ai coafura perfectă, manichiura perfectă, un machiaj natural perfect şi pari, cu toate acestea, accesibilă.
Pentru femei.
Ce trebuie sa aiba barbatul perfect?:Ai o mică obsesie cu unghiile, tot timpul privirea îţi este atrasă de degetele băieţilor şi dacă unghiile arată de parcă ar fi săpat cu ele prin tranşee îl vei respinge şi nici pe departe nu vei mai dori să cunoşti o astfel de persoană.
Fantezii sexuale..:Numele semnului zodiacal ne induce în eroare, căci fanteziile bărbatului Fecioară nu sunt deloc inocente. Au o curiozitate nesăţioasă cu privire la sex, aşa că fanteziile lor sunt foarte variate. Totuşi au un lucru în comun: îi place să privească... orice îi satisface curiozitatea. 
Lasă-l să te urmărească cum îţi provoci singură un orgasm, iar el ţi-l va oferi cu entuziasm pe al doilea, căci bărbatul Fecioară este altruist în pat şi în fanteziile sale. Îi instigi la sex dacă apari de fiecare dată în lenjerie sexy şi fantezistă.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..:Firea materialistă a femeii Fecioară se regăseşte până şi în fanteziile sexuale ale acesteia. Limuzină, şampanie, un inel cu diamante şi o casă luxoasă sunt ingrediente care nu lipsesc din fanteziile erotice ale unei femei Fecioară

Un comentariu:

oprisan daniela spunea...

este adevarat ce ai scris despre zodia feciaoara