Lets talk about it.

14 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[11]

Persoanele din aceasta zodie sunt:Voica Ioana, Stan Alexandru


Pesti

Apa Peştilor e neînfrânată.  Te poţi îneca în marea asta de iubire. Peştii nu ştiu niciodată dacă vin sau se duc. Sunt aici şi acum. Dar mâine e posibil să fi plecat (cu pluta).În general este un visător incurabil care este şi naiv, dezorganizat, mereu neatent şi pe de-ntregul neajutorat. Are o personalitate naivă şi escapistă. Peştii trec prin viaţă cu ochelari de cal cu lentile roz care filtrează toate adevărurile neplăcute. Tolerează orice pentru că nu sunt în stare să facă nimic. Au o rezistenţă pasivă, dar nu sunt realişti. Preferă cunoscutul necunoscutului, chiar dacă sunt nefericiţi. Dacă te cerţi cu ei o să fie de acord cu tot ce zici. Demonstrează-le punctul tău de vedere şi nici nu o să te asculte, că sunt plecaţi în lumea lor.

Activitate preferată: să testeze combinaţii de medicamente de pe piaţă ca să le descopere efectele halucinogene Carte preferată: "Ghidul comunicării intergalactice"
Ioana Voica.
Model în viaţă: beţivul de la cârciuma din colţ
Idol romantic: "Hot Lips" Houlihan
Slujba ideală: bocitoare profesionistă
Prima întâlnire ideală: în pivniţa unei crame, cu o şampanie în mână, la lumina lunii reflectată în sticlele de vin
Fraza cheie: "Sunt confuz"
Fraza de agăţat preferată: "Vrei ceva de băut?"
Parte a corpului: Picioarele. Îl dor de la atâta fugit de realitate.
Zona erogenă: Picioarele. Fetişuri legate de picioare, să îţi sărute degetele de la picioare, lanţurile de la gleznă. 
Ciudăţenie sexuală: Îţi şopteşte "Nu am mai făcut asta până acum". Funcţionează incredibil de mult timp.
Stil romantic: se lasă în voia valurilor.



Barbatul Pesti-este ultimul romantic. Are un farmec hipnotic. Vizionar sau bufon, dar întotdeauna e intuitiv, înţelegător şi milos. E mai capabil de dragoste adevărată şi devoţiune decât orice alt semn. E în primul rând îndrăgostit de propria-i persoană. E senzual, sexy şi drăguţ, într-un fel aparte. Nu te lăsa înşelată de aparenţe, că e Marele Alb al zodiacului. O să te rănească doar ca să îşi ascută dinţii. Mincinos înnăscut, de ajunge să creadă şi el în gogoşile pe care le debitează. O să îţi dai seama că minte pentru că are gura deschisă. De aia preferă să tacă, pentru ca să nu îţi dai seama. Are tendinţe auto-distructive şi alcoolice (peştii trăiesc în lichide, nu?). O să aibă aventuri cu oricine, oriunde, oricând. Poate foarte bine să îţi marturisească dragostea lui cea mai adâncă şi să se ducă după aia la bar şi să agaţe pe altcineva. El alături de Scorpion şi Berbec sunt motivele principale pentru care femeile ajung să aprecieze bărbaţii Taur. Unii dintre ei încep să muncească destul de devreme în viaţă, dar dacă nu s-a mişcat de pe canapea până la 30 de ani, amin şi aleluia. Ideea lui de a face avere e centrată pe a câştiga la loto. Statul în bar toată ziua şi folosirea textului "sunt un artist în căutarea inspiraţiei" ca să agaţe gagici nu se pun la experienţa profesională. E obositor cu glumele lui răsuflate. Dacă îi zici că nu e distractiv, o sa îi dai apă la moară. Nu vrea să te facă să râzi, vrea să te provoace.

Femeia Peşti - are o aură care te face să te simţi foarte bine în prezenţa ei. E romantica clasică. Are nevoie de un cavaler care să o protejeze de lumea rea. Preferă intimitatea petrecerilor, calitatea cantităţii şi pe tine restului lumii. Mereu în căutarea sufletului pereche, oricând, oriunde, cu oricine. Aparenţele înşală. Variază între un delfin jucăuş şi un rechin flămând. Când o apuca dracii, o să izbucnească, după care se retrage în umbrele adâncurilor. Dacă vrea să riposteze, de obicei o să o facă dintr-un colţisor în care plânge isteric. Poate că pare fragilă, neajutorată şi nepământeană, dar are structura de oţel. Este duşmanul ei cel mai mare. Preferă să îşi plângă de milă decât să discute raţional. Ceartă-te cu ea şi fie o să facă spume sau o să se interpreteze rolul "vai, nefericita de mine" prăbuşindu-se pe cea mai apropiată piesă de mobilier. De fapt îi plac circul şi certurile.Uită că unele lucruri nu se reumplu singure – contul din bancă, frigiderul şi rezervorul maşinii ar fi câteva exemple. Pare altruistă, devotată şi înţelegătoare, dar o să plece cu o bucată din sufletul tău în mâini.
Bani:Au noroc şi pot câştiga bani fie din moşteniri fie datorită unui noroc chior. Nu ştiu însă să administreze banii obţinuţi atât de uşor şi nici nu se pot organiza pentru a înţelege ceva din cheltuielile făcute. Peştii se bazează foarte mult pe ajutorul familiei şi vor avea noroc în plan financiar numai dacă totul este ok acasă, altfel riscând să ajungă la faliment în foarte scurtă vreme. 
Orasul favorit:  Veneţia, cu siguranţă. Nevoia de romantism şi apa care hidratează toţi pereţii te vor face să te simţi minunat.
Stan Alexandru.Photo Dreapta.
Fraza favorita;x: Foarte posibil să nu aibă o frază favorită sau e prea introvertit să o împărtăşească cu ceilalţi.
Defect:Peştii îşi caută o parteneră “mamă” care să-i accepte micile obsesii. Este nehotărât şi influenţabil. Crează foarte uşor dependenţe: de fumat, alcool, droguri, cât şi de persoane. Dacă eşti deja partenera unui Peşte, obişnuieşte-te cu el fiindcă nu mai poţi scăpa prea uşor!
Succes:Chiar şi când are succese răsunătoare, e tentat să le pună pe seama destinului sau a divinităţii.Depinde ce fel de Peşti. Puţini devin rechini în oceanul tumultos al afacerilor. De obicei au nevoie de o înzestrare genetică sau o educaţie în acest sens, pentru că altfel sunt prea boemi.
Exemplu: evreul Michael Dell, locul 9 al celor mai bogati 100 de americani. 
Manie:Sunt plini de superstiţii, chiar dacă se decleră atei convinşi. De obicei au o sumă de mici credinţe din cele mai bizare, pe care o să i le descoperi treptat.
Bautura: Planurile tale de a salva lumea şi de a revoluţiona gândirea universală se amână mereu atunci când cineva te sună şi îţi dă întâlnire seara, ca să încercaţi noul club sau bar deschis în zona trendy a oraşului. Adori petrecerile în familie şi ocaziile unde te poţi relaxa, ştiind că nu trebuie să şi ajungi acasă. Ai nevoie doar de o cantitate mică de alcool ca să te înveseleşti.
Băutura preferată: shot-uri de tequila sau gin.
Relatia cu [,] copiii: Natura ta blândă şi afectuoasă va fi repede receptată de copii, care se vor „lipi” de tine ca timbrul de scrisoare… Trebuie să faci apel şi la un pic de fermitate, fiindcă altfel o să ţi se urce în cap. Au un stil şantajist şi ştiu că nu ai suporta să-i vezi plângând.
 Cum slabesti?! :Feminitatea magică a femeilor Peşti presupune forme, de altfel adorabile. Dacă în cazul tău acestea au depăşit limita adorabilului şi-ai vrea să le mai subţiezi, îţi trebuie o voinţă demnă de un Scorpion, atenţia unei Fecioare şi determinarea unui Capricorn. Cel mai uşor slăbeşti dacă te îndrăgosteşti sau te dăruieşti trup şi suflet unui ide al înalt, chiar spiritual. Dacă preferi, nu-i spune dietă, ci post.
Cum reactioneaza la "adio"?: Va deveni depresiv pentru o perioadă nedeterminată. Nu va încerca să te găsească… ce rost ar mai avea? Noroc că are prieteni care îl vor consola scoţându-l la o bere sau aducându-i o altă femeie să-l consoleze. 
Rezista la cicaleala?!:Sunt resemnaţi în faţa cicălelii, eventual îşi mai toarnă un pahar ca să uite… Te trezeşti că o cicăleală aproape nevinovată de-a ta îl aruncă într-o depresie sau muţenie accentuate, în timp ce alte ori e imun la un şuvoi oricât de larg de cicăleli. 
Se revolta?:-s: Mai degrabă se victimizează şi se deprimă decât să riposteze violent. ”Ştiam eu că lumea asta e rea” e atitudinea cea mai probabilă, fără să simtă nevoia să o transforme sau s-o ia cu asalt. 
Te iarta?:Un nativ Peşti nu suportă să vadă pe cineva că suferă. Este poate cel mai uşor de recâştigat dintre toate semnele zodiacului. Va fi uşor de înduplecat dacă îl copleşeşti cu gesturi tandre şi adopţi o atitudine optimistă.
Cucereste-l/Cucereste-o:Misterul nativului în Peşti îi dă un farmec aparte. Îl vei cuceri destul de uşor dacă dai dovadă de afectivitate şi sensibilitate, asigurându-l că alături de tine se poate simţi în siguranţă.
Pentru femei.
Ce trebuie sa aiba barbatul perfect?: dacă are un zâmbet irezistibil şi molipsitor cu greu îi vei putea refuza ceva şi cu atât mai puţin nu te vei putea supăra pe el, cum să te superi pe cineva care ţi se pare a fi adorabil.
Fantezii sexuale..:Bărbatul Peşti consideră sexul o artă, aşa că fanteziile sale sunt expresive şi într-o schimbare continuă. Poate încorpora în fanteziile sale orice element, nu neapărat sexual. Sunt artişti ai sexului şi adoră să modeleze plăcerea partenerei, să o construiască într-un mod treptat şi elaborat. Arată-i că ai nevoie de talentul său pentru că n-ai avut până acum parte de un amant priceput. Poziţia de victimă îi trezeşte simţurile bărbatului Peşti care adoră să se „sacrifice” pentru plăcerile partenerei.
Pentru barbati.
Fantezii sexuale..:Un semn romantic şi sensibil dar şi foarte creativ când vine vorba de fantezii erotice. Femeia Peşti se imaginează în decoruri excentrince. Sexul în avion sau în sălbaticia unui vârf de munte sunt locuri în care acestei native îi place să trăiască cu pasiune momente fierbiţi, chiar dacă doar în propria minte.

Niciun comentariu: