Lets talk about it.

12 aprilie 2011

Zodiacul persoanelor importante din viata mea[4]

Persoanele din aceasta zodie sunt:Ghita Catalin Petrut, Rotaru Teodora, Angelescu Andrei, Cristea Raluca


Rac
Racul merge îndărăt şi în laterală, adică niciodată drept. Ascuns. Întortocheat. Cu o carapace pe care cu greu poţi să o spargi. Este precum apa care se scurge printre nisipuri mişcătoare. Acum e bine şi păsărelele cântă, vă plimbaţi pe o plajă însorită, în secunda următoare te zbaţi să scapi din cleştii lui care te trag spre o gaură neagră. În care e destul de probabil să îţi petreci restul vieţii. Apa şi oţetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.
Racul este sucit, manipulator, ar trebui internat la nebuni, sensibil, se zbate în chinuri sentimentale, îşi schimbă dispoziţia de la o clipă la alta. Majoritatea sunt timizi în public, mai degrabă un tip casnic. Suferă de sindromul "toată lumea conspiră împotriva mea". Sunt născuţi incapabili să gândească raţional.

Ghita Catalin Petrut.Photo Mijloc.
Activitate preferată: văicăritul
Carte preferată: Ghidul martirului
Model în viaţă: Eeyore, din Winnie Pooh
Idol romantic: Carmen
Slujba ideală: victimă cu atestat
Prima întâlnire ideală: Mami conduce maşina şi după aia comandă de mâncare pentru toată lumea. Celălalt îi soarbe lui mami cuvintele din gură după care plăteşte consumaţia.
Fraza stereotipă: "Dupa tot ce am făcut pentru tine..."
Fraza de agăţat: "Mănânci şi aia?"
Parte a corpului: Pieptul, veşnic zgâriat de cămaşa din păr de cămila pe care o poartă, ca orice martir vrednic.
Zona erogenă: Pieptul. Bărbaţii obsedaţi de sâni si femeile gen Lăptăria lui Enache sunt născuţi în Rac.
Stil romantic: Codependent. Dacă poate, o să facă operaţie ca să deveniţi siamezi.
Ciudăţenie sexuală: Plânge înainte, după şi în timp ce face sex, de fericire sau de nemulţumire, pentru că tu sau el/ea aţi avut orgasm multiplu sau nu.


Bărbatul Rac - are un zâmbet sincer şi adorabil. Este dulce, cavaler, cu un simţ al umorului cu totul aparte. E sentimental, senzual şi foarte afectuos. Are toate calităţile unui partener perfect şi ale unui obsedat la fel de perfect. Este foarte devotat, prea devotat chiar, mai ales faţă de familie şi în primul rând faţă de mama lui. Se aşteaptă să îi citeşti gândurile, să îi intuieşti sentimentele şi să ai grijă de egoul lui fragil fără să ştii exact ce l-a supărat. Răspunsul e simplu, orice îl supără. El o să fie prea bolnav (din cauza stresului) ca să iasă în lume. Tăcerea Racilor e una punctată de oftaturi adânci, mârâituri nu extrem de subtile şi mormăieli plângăcioase.

Rotaru Teodora.Photo Dreapta
Femeia Rac - e blândă şi grijulie. Are un excelent simţ al umorului şi o inimă mare şi plină de dragoste. Caută un bărbat care să fie fidel, atent şi stabil. Viaţa ei se învârte în jurul tău, al copiilor şi al câtorva prieteni.  Păstrează absolut orice are o cât de mică valoare sentimentală: poze, cadouri, şerveţelul cu care te-ai şters la gură atunci când ai zis că mâncarea ei este excepţională. E atât de distrată încât nu o să îţi poţi da seama dacă te ascultă sau doarme cu ochii deschişi. O să verse o mare de lacrimi şi o să îşi ceară cele mai umile scuze dacă ţi-a distrus vreun lucru la care ţineai, dar nu o să ştii niciodată dacă a fost un accident sau s-a răzbunat pentru că ai venit târziu acasă săptămâna trecută. Vrea să te facă să crezi că tu eşti şeful.  Şi o să îţi aducă aminte cât de nerecunoscător eşti după toate sacrificiile care le-a făcut pentru tine. Când se enervează e un amestec între o regină din tragediile greceşti şi un şantajist sentimental ordinar. O să te facă să te simţi ca ultimul criminal prin poza ei de victimă.
Defect:Se ştie că racul face un pas înainte şi doi înapoi, este nehotărât, inconstant şi capricios. Atunci când este frustrat se descarcă pe cei din jurul său. De asemenea este leneş, gelos, posesiv, manipulator şi uneori prefăcut.
Bani:Racilor le place siguranţa pe toate planurile, inclusiv cel financiar. Sunt şi nişte parteneri de afaceri corecţi deoarece tratează foarte în serios problema banilor şi colaborează foarte bine cu băncile. Foarte rari de găsit sunt Racii care să nu aibă depuşi nişte bănuţi în vreun cont pentru zile negre.
Orasul favorit:  Pentru tine, nicăieri nu-i ca acasă. Oricât de în urmă ai lăsa oraşul natal, tot la el te întorci când vrei să-ţi încarci bateriile.
Fraza favorita;x: El simte. Şi acesta este verbul cel mai folosit, chiar şi atunci (sau mai ales atunci) când nu are un alt argument mai plauzibil - „Aşa am simţit!”
Angelescu Andrei.Photo.
Succes: Destul de ezitant, trece de mai multe ori pe lângă succes înainte de a îndrăzni să-l înhaţe. Are nevoie de bogăţie ca să se simtă „asigurat”. Este suspicios în alegerea partenerilor de afaceri şi are toane, după fazele Lunii. Dar poate fi la fel de perseverent ca apa care sapă în stâncă. Intuiţia îl ajută, iarăşi foarte mult.
Exemplu: Gigi BecaliManie Suferă de mania persecuţiei. Sensibilitatea lui exagerată poate să-l ducă la ideea că ceilalţi au ceva cu el sau îi vor răul. Se retrage în carapace de unde îţi aruncă remarci cinice.
Bautura:De multe ori ţi se întâmplă să te uiţi pe tine însăţi în stări de încruntare şi nemulţumire. Atunci însă când nu cugeţi la cât de prost gândit şi executat e fiecare lucru din jur, eşti o companie plăcută pentru o tărie, care te ajută să te destinzi şi să vezi viaţa în culori mai calde.
Băutura preferată : palinca, ţuica de prune.
Relatia cu [,] copiii:Ai o mare nostalgie a copilăriei, iar copiii, mai ales cei foarte mici, îţi trezesc o duioşie adâncă. Nu te încântă cei obraznici sau gălăgioşi, dar ai resurse să te porţi ca o mamă şi pentru ei, chiar dacă nu sunt copiii tăi. Deşi realizezi ce efort presupune maternitatea, nu te poţi imagina fără copii.
Cum slabesti?!: Tendinţele materne ale femeii Rac se manifestă şi prin plăcerea de a găti pentru cei dragi. Există deci pericolul să mănânci mai mult decât e nevoie. Faţă de alte zodii, ai nevoie de o voinţă mai puternică. Trebuie să fii FOARTE hotărâtă să scapi de kilogramele în plus şi să nu te descurajezi văzând că prietena ta, din altă zodie, ţinând exact aceeaşi dietă slăbeşte mai repede decât tine. Foloseşte tot feluri de scheme ca să-ţi convingi subconştientul, cea mai puternică arma a ta: bileţele lipite peste tot, screensaver-ul cu „sunt suplă şi slăbesc în mod armonios” etc etc.
Cum reactioneaza la "adio"?: Foarte emotiv, e în stare să te caute şi să se arunce la picioarele tale cu ochii în lacrimi. Sau în faţa maşinii cu care vrei să pleci. Te-a idealizat şi nu acceptă uşor o despărţire.
Cristea Ioana Raluca.Photo Dreapta
Rezista la cicaleala?!: Cicălelile sunt, pentru el, ceva familiar… Aşa că are o rezistenţă destul de bună. E unul dintre puţinii bărbaţi care pot interpreta cicălelile ca pe un semn de dragoste. Aşa făcea şi mama lor, când erau mici, aşa că ştie să le asculte selectiv şi să le ignore dacă-l supără
Se revolta?:-s: Mult mai bătăioşi decât te-ai aştepta din partea lor. Protestele lor au ceva melodramtic şi pot să emită nişte acuze de pus pe fugă şi un elefant. Nu te lua după figura blajină.
Te iarta?:Dacă îţi doreşti ca iubitul tău Rac să te ierte atunci înarmează-te cu multă răbdare şi tact. Oricum nativii acestei zodii sunt foarte sensibili şi e usor să le răneşti sentimentele. Cel mai indicat ar fi să îi zici că nu poţi trăi fără el şi să îi promiţi că de acum îi vei acorda mai mult timp şi atenţie.
Cucereste-l/Cucereste-o:Cei născuţi sub semnul Racului preferă un partener care să le asigure mult confort şi care să aibă grijă de ei ca un părinte. Secretul este să faci Racul să se simtă iubit.
Cucereste-l Pentru şanse maxime ar trebui să-i aminteşti de calităţile pe care le iubeşte la mama lui. Orium, fii cât se poate de caldă, duioasă şi feminină ca să-l încurajezi să se apropie.
Pentru femei.
Ce trebuie sa aiba barbatul perfect?:consideri că degeaba are un corp frumos dacă are un chip care nu se ridică la acelaşi nivel, dacă e urât în draci nu te mai atrage la fel de tare; da, conteaza şi personalitatea, însă totuşi vrei să ai un bărbat pe măsura ta, de care să fii mândră.
Fantezii sexuale.. Pentru bărbatul Rac contează persoana cu care face sex şi contextul, aşa că fanteziile sale pot semăna cu un scenariu de film erotic. Racul este semnul zodiacal care se dă cel mai tare în vânt după bustul unei femei, considerându-l atuul cel mai sexy. Dacă vrei să-l dai gata, adoptă o atitudine dominantă în pat, căci romanticul Rac se visează în secret sclavul unei femei puternice.
Pentru barbati
Fantezii sexuale..:În general nativii Rac rămân foarte ataşaţi de trecut, din cauza firii lor sentimentale. Acest lucru se întâmplă şi în fanteziile sexuale ale femeii Rac. Îşi imaginează des cum fosta sa mare iubire suferă şi are nevoie de vindecare, iar ea este acolo să îi vindece rănile bărbatului pe care l-a iubit cu pasiune în trecut. Nu cere nimic în schimb, dar întâlnirea cu trecutul o transformă şi o face fericită.

Niciun comentariu: